Zollai

Zollai Sült Libamáj darabok libazsírban üvegben (45% libamájjal)

160 g
3 199 Ft 19 994 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Zollai Sült Libamáj darabok libazsírban üvegben  (45% libamájjal)

Pecsenye libamájból készült fűszeres libamájdarabok és krém libazsírral. A felhasznált természetes fűszerekre és a libamájra valamint libazsírra jellemző kellemesen intenzív illatú és ízű. A termék jól kenhető textúrájú, kisebb-nagyobb darabok a sült libamájból, amelyek zsírral vannak elkeverve, a termék felül libazsírral van fedve. A májas részen látszódhatnak a természetes fűszerek miatt kisebb pöttyök, elszineződések, valamint apróbb levegő buborékok. A pecsenye libamájból készült termékünk egy intenzív magyaros (de nem paprikás), enyhén majorannás ízvilágot
képvisel. Ideális azoknak akik szeretik a libazsíros kenyeret megbolondítani egy kis fűszeres sült libamájjal

Felhasználási javaslat

A bagettet ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A terméket kivesszük a hűtőből és a doboz alján lévő májdarabokat összekeverjük a tetején lévő zsírral, majd ráhalmozzuk a bagett szeletekre.A tetejét megszórjuk némi metélőhagymával és kész is.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!

A márkáról

A ZOLLAI Baromfi- és Húsfeldolgozó Kft. 1980 óta működő családi vállalkozás. Termékeink palettáján megtalálhatók a különféle főtt, füstölt, pácolt termékek, prémium grill kolbászok, májkészítmények és magas libamáj tartalmú pástétomok. Az alapanyagok kiváló minőségét a több évtizedes termelői és beszállítói tapasztalatunk, valamint a legmagasabb szinten képzett szakembereink tudása biztosítja. Válogatott alapanyagainknak, a gondos, egyedi feldolgozásnak köszönhetően a Zollai termékek a legmagasabb minőségi, valamint a legkifinomultabb ízlésbeli.



Tárolás

Hűtve tárolandó 0-(+5) C fok között.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
1054 Budapest
Szemere u. 9/a fsz.3


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 173 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

libazsír50 %
Sült pecsenye libamáj45 %
Fűszerágy
Hagyma
Fokhagyma
Természetes fűszerek
Étkezési só
Antioxidáns
aszkorbinsav

Tápérték: 100 g

Energia2379 kJ/566 kCal
Zsír56.5 g
amelyből telített zsírsavak17.1 g
Szénhidrát4.1 g
amelyből cukor1.5 g
Fehérje10.4 g
1.1 g
Élelmi rost0 g