Morbidi

Morbidi Nemespenésszel érlelt zsíros lágy juhsajt

400 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 15 NAPIG

5 599 Ft 13 998 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 4 759 Ft
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Morbidi Nemespenésszel érlelt zsíros lágy juhsajt

Ez egy Pecorino sajt, amelyet pasztőrözött tejjel állítanak elő. A feldolgozás során a Candidum pennicillum közvetlenül a kazánba kerül. A túrót nagy darabokra törik (mint a dió), hogy megőrizze a nedvességet és krémes legyen. Körülbelül 15 nap elteltével a felületen az első penészképződéskor papírba csomagolják. A teljes érés körülbelül 30/40 nap után következik be. Az érleléssel a termék krémessé és zamatúvá válik, ezért papírba csomagoljuk, hogy fenntartsuk a forma megfelelő érését. Lágy pecorino sajt krémes és lágy állaggal, héjában fehér penészgomba, édes és finom íz.

A márkáról

Az egész 1925-ben kezdődött, egy kis tejüzemből Siena óvárosában. Ettől kezdve a helyiek számára a Morbidi név a „jól étkezni” szinonimává vált. Az évek során a Morbidi család mindig képes volt újítani és szembeszállni a kihívásokkal, és az 1940-es években a legrégebbi helyi hagyományokhoz híven a sertéshússal, majd a juhtejtel kezdtünk foglalkozni. Nemzedékek során modern vállalkozássá nőttük ki magunkat a fenntarthatóságra és a rövid ellátási láncra, de soha nem felejtettük el, honnan indultunk: egy csodálatos helyen, amely továbbra is készen áll arra, hogy fogadjon mindenkit, aki áthalad Siena szívében. . Ha egy pillanatnyi boldogságra és energiára van szüksége, a remek megoldás a Morbidi felvágottak és sajtok kóstolása egy jó bor és barátok kíséretében. Kezdettől fogva érezni a sajtokban rejlő kemény munka illatát, és amikor megkóstoljuk a természetes és válogatott juhtej esszenciáját, úgy tűnik, hogy Toszkána jellegzetes táján van. Azonban ha megeszi őket, érezni fogod a lágy ízt a szádban. Erős íze lehetővé teszi az elégedettség érzését és különleges energiát ad. Ha megeszel egy sajtot és egy szalámit, nem tudsz abbahagyni, az biztos, hogy Morbidi családjának eredetijét eszed, és kezdődik a boldogság.

Tárolás

+4°C és +14°C között tárolandó

Forgalmazó

SALCIS sas di Morbidi A. & C Strada Provinciale Colligiana
33 – 53035 Monteriggioni SIENA – OLASZORSZÁG


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 15 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

pasztőrözött juhtej
Étkezési só
oltóenzim
Mikrobtenyészet
penicillium candidum

Tápérték: 100 g

Energia1339 kJ/323 kCal
Zsír27 g
amelyből telített zsírsavak18 g
Szénhidrát1 g
amelyből cukor1 g
Fehérje18 g
1.6 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.