3 db vásárlása esetén

Apart

APART Habfürdő JASMINE

0,75 l
3 vásárlása után -30 %
1 349 Ft 1 799 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

80+ vásárló kedvence

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

APART Habfürdő JASMINE

Az APART Creamy Care Jasmine habfürdő finoman tisztítja és ápolja a bőrt. Prebiotikummal gazdagított formula.

A hidratáló Apart habfürdő nagyszerű krémes állagú, ami használat közben finom habbá válik. Formulája természetes prebiotikumokat tartalmaz, amelyek kíméletesek és biztonságosak a bőr mikrobiómája számára. A tápanyagok sokasága simábbá, rugalmasabbá és optimálisan hidratálttá varázsolja bőrét.

A márkáról

Az Apart kozmetikumok úgy készültek, hogy gondoskodjanak Önről. Együtt gondoskodunk az Ön igényeiről, hogy ellazulva és energikusan érezze magát. Hiszünk abban, hogy a napi bőrápolásnak egyszerűnek, élvezetesnek és mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Az öngondoskodás nem luxus, hanem minden nő természetes szükséglete.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó! 

Forgalmazó

Prezentex Kft.
Oroszlány,
Tópart u. 7, 2840


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Lauryl Hydroxysultaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Glycol Distearate, Inulin, Isopropyl Palmitate, Jasminum Officinale Flower Extract, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate