Nottevit

Nottevit Skinny Sleep Night Protein Weight Control italpor eper-vanília

0,75 kg
14 990 Ft 19 987 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárló kedvence

Származási ország: Spanyolország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

https://www.kifli.hu/targy/nottevit-etrendkiegeszitok

Nottevit Skinny Sleep Night Protein Weight Control italpor eper-vanília

Vegán fehérjében gazdag, zsírszegény, cukormentes, tele van rostokkal és még a jó alvásban is segít. Az új Nottevit Skinny Sleep Night Protein Weight Control éjszakai protein ital alapját borsó fehérje izolátum és rizsfehérje képezi, melyek együttesen teljes értékű, komplett fehérjeforrást biztosítanak és tartalmazzák az összes esszenciális aminosavat. A két fantasztikus ízben kapható, könnyű, zsírszegény, cukormentes italnak ráadásul magas a rosttartalma, tele van a testsúlykontrollt és az eredményes diétát támogató összetevőkkel és szuperélelmiszerekkel, citromfű tartalma pedig segíti az elalvás előtti relaxációt. Tökéletes választás a nehéz, hizlaló ételek helyett lefekvés előtt! Mindennapi étkezésünk során a makrotápanyagok 3 fő csoportját (fehérjék, szénhidrátok, zsírok) visszük be szervezetünkbe. Az élelmi rostok a szénhidrátok közé tartoznak, és fontos szerepet töltenek be emésztőrendszerünk működésében. Kétféle típusuk van, a vízben nem oldódó rostok és a vízben oldható rostok. A rostok pozitív hatásukat szinte a tápcsatorna teljes szakaszán kifejtik: nagy mennyiségű vizet kötnek meg, ezáltal eltelítenek és kevésbé érezzük az éhségérzetet, továbbá a duzzadt rostok egyes tápanyagokat (pl. glükóz) megkötnek, így azok csak fokozatosan, lassabban szívódnak fel. Segítik az anyagcserét is, illetve tápanyagául szolgálnak a bél mikrobióta (bélflóra) egyes “jó baktériumai” számára. Ezek, a döntően vastagbélben élő mikroorganizmusok előszeretettel fogadják az emészthetetlen rostokat, mivel a fermentációnak nevezett folyamat során képesek a rostokat hasznosítani és közben úgynevezett rövid szénláncú zsírsavakat (short chain fatty acid – SCFA) termelnek, melyek számos élettani folyamatban hasznos funkcióval bírnak, beleértve például az immunsejtek tevékenységének támogatását**. Az élelmi rostok természetes formában megtalálhatóak a gabonafélékben, zöldségekben, gyümölcsökben. Célszerű változatos táplálkozás révén többféle rost kombinációját bevinni a szervezetünkbe, ezért is tartalmaz a Nottevit éjszakai protein ital az inulin mellett glükomannán növényi rostot.

A márkáról

A Gemil alapítói elsősorban apukák, másodsorban jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkező gyógyszeripari szakemberek. Küldetésük olyan egyedi egészségtámogató készítmények létrehozása, amelyek ezt a szakmai igényességet a természetes összetevők irányába fordítják. A Gemil hisz a természet egészségtámogató erejében, de arra is ügyel, hogy a természetesnek klinikailag igazolt hatékonyságúnak, garantált hatóanyagtartalmúnak, megfelelő tisztaságúnak és ellenőrzött forrásból származónak kell lennie. Márkáikat így nyugodt szívvel ajánlhatják családjuknak és barátaiknak is.

Használat

Tegyél 1 adag italport (30 g) 2-300 ml vízzel és lefekvés előtt egy órával fogyaszd el!

Tárolás

15-25°C-on tárolandó. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó!

Forgalmazó

GEMIL Pharma Zrt.
1124 Budapest, Fürj utca 2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

borsófehérje izolátum
rizsfehérje
inulin3.3 %
Glükomannán
Amorphophallus konjac gyökérgumóból
Aroma
quinoa liszt
salvia hispanica
Szentjánoskenyérliszt1.3 %
Ceratonia siliqua magból
kolin-bitartarát0.83 %
Színezék
céklavörös
Citromfű levélkivonat0.3 %
Édesítőszer
E955 - Szukralóz
Vanília magkivonat