Mix & Match

Ambi Pur

Ambi Pur Autós légfrissítő Origins Ocean

1 db
1 849 Ft 1 849 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Belgium,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ambi Pur Autós légfrissítő Origins Ocean

Az Odourclear technológiával készült Ambi Pur autós légfrissítő felveszi a küzdelmet az autóban megrekedt kellemetlen szagokkal, és akár 30 napon át könnyed, friss illatot áraszt magából. Az Origins Ocean markáns és friss illatára minden utasa felfigyel. Élje át a gyömbér, a tavirózsa és a hinoki ciprus illatjegyek elbűvölő hatását.. A legtöbb autós légfrissítővel ellentétben – amelyek többnyire csupán elfedik a szagokat – az Ambi Pur autós légfrissítő valóban felveszi velük a küzdelmet, és elbűvölő illattal járja át a gépjármű utasterét. Ez az apró és diszkrét, a gépjármű szellőzőrácsára egyszerűen felcsíptethető légfrissítő eszköz a különleges Odourclear technológiának köszönhetően még a legmakacsabb – például ételek, háziállatok, dohányfüst vagy hulladékok okozta  – szagokkal is megbirkózik, és felfrissíti az utastér levegőjét. És ez nem minden: az illat intenzitása az eszköz tetején található szabályozó segítségével tetszés szerint állítható. Ambi Pur A Car légfrissítő egyszerűen használható, működtetéséhez sem elemre, sem áramra nincs szükség, illata akár 30 napon át érezhető, hogy Ön és utasai boldogan belélegezhessék. Próbálja ki az összes Odourclear technológiával készült új Ambi Pur terméket, például az Ambi Pur szövetfrissítőt, amely az autó kárpitjába beivódott szagokkal veszi fel a küzdelmet. Otthonában pedig érdemes kipróbálnia az Ambi Pur légfrissítőt, valamint a Small Spaces illatosítót. Tegye próbára a 3Volution elektromos illatpárologtató készülékeket is, amelyek akár 90 napon át képesek felvenni a küzdelmet a szagokkal, és friss illattal töltik meg a helyiségeket.

  • Az Ambi Pur autós légfrissítő felveszi a küzdelmet a szagok ellen, és könnyed, friss illatot hagy maga után
  • Az Origins Ocean markáns és friss illatára minden utasa felfigyel. Élje át a gyömbér, a tavirózsa és a hinoki ciprus illatjegyek elbűvölő hatását
  • Az Odourclear technológia nem csupán elfedi az ételek, háziállatok, dohányfüst és hulladékok okozta makacs, a gépjármű légterében megrekedt szagokat, hanem valóban felveszi ellenük a küzdelmet
  • Könnyed, friss illatot hagy maga után
  • Akár 30 napon át frissességgel tölti meg a gépjármű utasterét
  • Egyszerűen felcsíptethető a gépjármű szellőzőrácsára. Szabályozható illatintenzitás a könnyed frissességért
  • Diszkrét és elegáns

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. 

Biztonsági figyelmeztetések

Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt.
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

4-tert-butylcyclohexyl acetate
linalool
hydroxycitronellal
limonene
cyclamen aldehyde
citronellol
Linalyl Acetate
coumarin
geranyl acetate
geraniol
Methyl Dihydroxy-Dimethylbenzoate
nerol
citral
delta-damascone