Maison aux Pois

Maison aux Pois Furmint Blanc 2022

0,75 l
3 299 Ft 4 399 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A megjelenített évjáratot és alkoholfokot igyekszünk a legpontosabban feltüntetni, de mivel az évjáratváltások idején előfordulhatnak eltérések, így kérjük, vásárlás előtt érdeklődj az aktuális évjáratról az ügyfélszolgálatunknál, amennyiben ez szempont a termék kiválasztásánál.

Maison aux Pois Furmint blanc 2022

Édes, gyümölcsös illat szépen keretezve Tokaj vulkáni talajának ásványosságával. Nagyon kedves, nagyon friss illattal indul: érett alma, kis barack és grapefruit. A szájban kedves édes ízérzet és citrusos, ropogós savak egyensúlyoznak. A korty minden szakaszában más-más gyümölcs: egressel indul, utána finom lapos barack, érett piros alma, a lecsengésben lime. Jól azonosítható ásványos sósság a vibráló, hosszú savak mellett. Barátságos, jó kortyú, „ivós” bor.

Termékinformáció

Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Termelői információ

Hegyaljai borászat, nem hegyaljai gyökerekkel, a világ talán legizgalmasabb termőhelyén. Fiatalok. Lélekben mindenképp. Úgy vágtak bele ebbe a feladatba, mintha még ezer évig élnének: nincs idő, nincs tér, nincs költség-haszon elemzés, egyszerűen a dolognak meg kell történnie…Vagy talán éppen úgy, mintha holnap vége lenne a világnak!? 

Régóta fogyasztanak bort. Nem a másokkal való összehasonlítás teszi őket egyedivé, hanem az, hogy boraik a személyes tüzükből keletkeznek. Egyedi sorsuk táplálja őket. Ehhez el kellett szakadni a megszokottól és felszínre hozni azt, ami bennük lakik, csak bennük és területeikben. Ez kockázat is.

Imádják Hegyalja borait, és a világ izgalmas termőhelyeit. Rengeteget kóstolnak, de ha a sajátjuk kerül palackba, akkor kemények az alapelvek: arra az eleganciára törekszenek. Nem lehet hangsúlyos a hordó, nem fűthet be az alkohol és nem billenhet a folyamatosan keresett egyensúly. Szóval a számukra tökéletes arányokon dolgoznak.

Tárolás

10-15 fokon, sötét elzárt helységben tárolandó, nyitás után 1-2 napon belül fogyasztandó.

Forgalmazó   

Kulcsár Vetőmag Kft.
4200 Hajdúszoboszló,
Korpos u. 5/a.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Tápérték: 100 g

Energia kJ/72 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát2 g
amelyből cukor g
Fehérje0.07 g
g
Élelmi rost0 g

Allergének

Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.