DORA NATURA

DORA NATURA Nedves Törlőkendő

15 db
590 Ft 39 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Nedves Törlőkendő

Kizárólag növényi tisztító összetevőket tartalmazó, környezetbarát, parfüm-mentes törlőkendő. 96% tiszta víz tartalma minimálisra csökkenti a bőrirritáció kockázatát, ezért kifejezetten ajánlott érzékeny bőrre is, újszülött kortól. 100% lebomló, rendkívül puha és erős nedvszívó képességű kendőszövete vízben oldódik, wc-be dobható. Egyedülálló, panthenollal gazdagított formulája alaposan, de kíméletesen tisztítja a bőrt, miközben gyengéden ápol és hidratál.

Használat

Vedd ki a kívánt nedves törlőkendő mennyiséget, majd zárd vissza a fedelet a lapod nedvességének megőrzése érdekében. Bármely bőrfelületen, arc-és kéztisztításra, valamint nedves wc papírként is használható.

A márkáról

A NATURIX® védjegy a bizonyítéka annak, hogy termékeink valódi natúrkozmetikumok, melyek természetes alapanyagok felhasználásával készülnek. A NaturiX minősítés garantálja vásárlóink számára termékeink összetételének és gyártásának megbízhatóságát és biztonságát.

A Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) 2016-ban és 2017-ben publikálta az ISO 16128-as szabványcsaládot, amely célul tűzte ki a kozmetikai termékek és alapanyagok egységes besorolását természetes és organikus szempontból. A szabvány gyakorlati része indexek formájában minősíti a kozmetikumokat, megmutatva, hogy a termék hány százalékban tartalmaz természetes, vagy organikus összetevőket. Termékeink címkéin ezeket a számokat láthatjátok.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. 

Forgalmazó

Dora Natura Kft.
1052 Budapest
Petőfi Sándor utca 3. B ép.2.em.27.ajtó


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

aqua
Glycereth-7 Caprylate /Caprate
phenoxyethanol
ethylhexylglycerin
Citric Aci
panthenol