Kitchin

Kitchin Sárgabarack konzerv

0,82 kg
Nagyszerű ajánlat
1 199 Ft 1 462 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

900+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Görögország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kitchin Sárgabarack konzerv

Tapasztalja meg az ízletes Kitchin tartósított sárgabarackot, enyhén édes, és sós lében, amely fokozza annak természetes édességét.

Felhasználás

Felezett sárgabarackkonzervünk végtelen lehetőséget kínál kulináris alkotásainak kiemelésére. Élvezze őket önmagában is kellemes snackként, vagy illessze be kedvenc receptjeibe. A zamatos tortáktól és pitéktől a dekadens desszertekig és reggelizőtálakig a sárgabarackkonzerv egy csipetnyi eleganciát és ízt kölcsönöz minden ételnek.

A márkáról

Kifinomult ízlés és alacsony árak, ez a sajátmárkás KITCHIN. A főzéshez szükséges kiváló minőségű alapanyagok vásárlása nem feltétlenül jelenti azt, hogy felborítja a költségvetésed - remek példa erre a Kitchin márka. Ez nem akármilyen márka: varázsa a nagyszerű ár, az íz és a fenntarthatóság kombinációjában rejlik, amelyet egyszerűen imádni fogsz.

Hallottál már a Miil, Dacello, Moddia, Pappudia, Ubomi és Yutto saját márkáinkról? Mindannyian a remek ár-érték arányú család tagjai. Ezeket a márkákat választva minőségi termékeket vásárolhatsz kiváló áron!

 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Az Otto Franck Import egy családi vállalkozás, amelynek székhelye Augsburgban, Németországban található. 1920 óta kereskednek minőségi, hosszú szavatossági idejű élelmiszerekkel. A cég a teljes import folyamatot végzi a legmegfelelőbb beszállítók kiválasztásától a világ több mint 50 országából a szállításig és importig körülbelül 20 európai uniós országba.

Otto Franck Import GmbH & Co. KG

Stätzlinger Str. 63,

86165 Augsburg,

Germany

 

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Sárgabarack
Ivóvíz
Cukor

Tápérték: 100 g

Energia285 kJ/68 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát15 g
amelyből cukor15 g
Fehérje0.9 g
0.7 g
Élelmi rost0.1 g