Nativus
Nativus sous vide fallow deer leg with Újfehértói sour cherry sauce
300 g26 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 90 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Nativus Sous vide dámszarvas comb Újfehértói fürtös meggyszósszal
Szuvidált, fűszerezett dámszarvas comb szeletek. A csomagolás (2 szelet) 200g húst és 100ml szószt tartalmaz! Nem tartalmaz mesterséges ízfokozót és mesterséges színezéket, gluténmentes, laktózmentes, szójamentes.
Elkészítési javaslat:
- Sütés előtt vedd ki a terméket a hűtőből, és pár percig hagyd szobahőmérsékleten.
- Melegíts fel kevés zsiradékotl vagy olajat egy serpenyőben
- Vedd ki a tasakból a hússzeleteket és helyezd a már előre felforrósított serpenyőbe.
- Süsd át kb. 5-6 perc alatt. A húst a sütési idő felénél forgasd meg, hogy minden oldala átsüljön.
- Egy külön edényben forrald fel a mártást.
- Az elkészült húst a mártással együtt tálald burgonya krokettel vagy tetszés szerinti körettel.
Termelői információ
Családi vállalkozásuk számára a természetközeliség, a természet tisztelete és szeretete mindig is központi helyet foglalt el: több évtizede foglalkoznak erdőgazdálkodással, vadgazdálkodással, vadásztatással, valamint ezekhez szervesen kapcsolódva vendéglátással. Tevékenységeik során szerzett tapasztalatainkat kihasználva és ötvözve, 2020. augusztus 27-én léptekk egy újabb szintet: ekkor került átadásra Nativus Vadhúsfeldolgozó üzemük.
"A természetből természetesen”
Mottójuk hűen tükrözi céljukat, hogy a vadhús - mint az egyik legegészségesebb húsfajta, - mind küllemében, mind belső értékeit, tápanyagtartalmát megőrizve, adalékanyagoktól mentesen, a legszigorúbb előírásokat betartva, kiváló minőségben kerüljön a boltok polcaira és onnan az asztalokra.
Vadhúsfeldolgozójuk 2020-ban elnyerte a Portfolio Agrárdíjak rendezvényén „Az év agrárberuházása” címet. A Sous Vide Dámszarvas comb termékük 2021-ben, a vadászati világkiállítás keretein belül megrendezett 80. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) Élelmiszeripari Nagydíj I. helyezett kitüntetést érdemelte ki.
Tárolás
0 - 4°C közötti hőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
Támba Miklósné Ev.
4552 Napkor, Kállói út 58.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Durability
Composition
Újfehértói fürtös meggyszósz | |
Újfehértói meggy | 88 % |
Ivóvíz | |
Cukor | |
Kukoricakeményítő | |
Fahéj | |
Étkezési só | |
Szuvidált, fűszerezett gímszarvas comb szeletek | |
Gímszarvas comb csont nélkül | 97 % |
szőlőmagolaj | |
Tengeri só | |
fokhagyma granulátum | |
Vöröshagyma por | |
Tarkabors | |
borókabogyó | |
Kakukkfű | |
Rozmaring | |
fűszerkeverék | |
Csillagánizs | |
Fahéj | |
Szegfűszeg | |
ánizs | |
Édeskömény | |
babérlevél | |
Cukor | |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 838 kJ/198 kCal |
Fats | 2.6 g |
including saturated fatty acids | 1.2 g |
Carbohydrates | 1.4 g |
including sugars | 0.8 g |
Protein | 42 g |
Salt | 2 g |
Fibre | g |