Pauu

Pauu nedves kutyaeledel marhás ízesítésű

1,24 kg
Nagyszerű ajánlat
749 Ft 604 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pauu nedves kutyaeledel marhás ízesítésű 

A Kiflinél hiszünk abban, hogy szőrös kedvenced csak a legjobbat érdemli. Ezért vagyunk büszkék arra, hogy bemutatjuk saját állateledelünket, amelyet kifejezetten úgy alakítottunk ki, hogy optimális táplálékot és vitalitást biztosítson kutyatársadnak.

  • minden fajtájú felnőtt kutya számára 
  • A FEDIAF táplálkozási szabványai alapján fejlesztették ki
  • vitaminokban gazdag
  • mesterséges színezékek, aromák és GMO-k nélkül

Konzerveink összetételét gondosan fejlesztettük ki, és válogatott összetevők felhasználásával minden fajtájú kutyának  kiegyensúlyozott táplálékot biztosítunk. Minden falat tele van tápanyagokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyek átfogó táplálékot biztosítanak kutyádnak.

A Pauu-val biztos lehetsz benne, hogy négylábú barátod kiegyensúlyozott és teljes értékű étrendet kap. Gondoskodtunk arról, hogy granulátumaink kellemes állagúak legyenek a kutyák számára, ami megkönnyíti a harapást és az emésztést.

Használat

Minden fajtájú felnőtt kutya számára készült. A helyes adagoláshoz kövesd a csomagoláson található utasításokat! Ha másik granulátumról váltasz, keverd össze az új tápot a régivel, és fokozatosan növeld az arányát. A kutyák számára mindig sok friss víznek kellene rendelekzésre állni.

Termelői információ

Kiváló íz és alacsony árak, ez a mi privát márkánk, a Pauu. Ez nem csak egy állateledel és táplálékkiegészítő márka, hanem a kiváló ár, íz és minőség csábító kombinációja, amelybe beleszeret. Hallott már a Miil, Dacello, Moddia, Pappudia, Ubomi, Yutto és Kitchin privát márkáinkról? Mindegyik márkacsaládunk tagja, kiváló áron. Ha ezeket a márkákat választja, garantáltan kiváló minőséget és olyan árat kap, amely nem üt lyukat a pénztárcáján!

Tárolás

Száraz helyen tárolandó.

Forgalmazó

KALISZ PET FOOD SP. Z O.O. (LLC)
Debnialki Kaliskie 26
Kalisz 62-800, Lengyelország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Hús és állati eredetű származékok
Marhahús4 %
gabonafélék
Ásványi anyagok
különböző cukrok

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.