Sutcha

Sutcha steak válogatás - "Felfedező csomag"

kb. 1,05 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 8 NAPIG

kb

 10 543 Ft 9 999 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Sutcha steak felfedező csomag a világ minden tájáról!

Üdvözlünk a Steak világunkban, ahol a világ minden tájáról származó prémium marhahús gasztronómiai utazásra viszünk. Családi méretű csomagolásunk négy kiváló steaket tartalmaz, amelyek kiváló minőségű marhahústermelőktől származnak. Kényeztesd magad a kanadai Angus Flat Iron steak gazdag, merész ízével, márványos textúrájával és gabonával táplált étrendjével. Kóstold meg az Irish Flank steak füves étrendjének különbségét, amelyet olyan tehenekből nyernek, amelyek szabadon kóborolnak a buja zöld legelőkön. Próbáld ki az argentin Rump steak egyedi ízét, amelyet a pampák termékeny síkságain legelésző tehenekből nyernek. És tapasztald meg a brazil Striploin steak erőteljes ízét, amely lédús lágyságáról és sokoldalúságáról ismert. Tour de Steakünk a tökéletes módja annak, hogy felfedezd a prémium marhahús világát!

Canadian Flank Steak:

A mi kanadai steakünk a marhahús igazi remeke, amely kivételes ízéről és érzékenységéről híres. Ezt a prémium darabot gondosan a tehén sovány, izmos területéről szerzik be, biztosítva a robusztus, húsos ízt, amelyre a steak szerelmesei vágynak. Ez a kiváló minőségű marhából készült steak tökéletesen márványozott a gazdag és zamatos étkezési élmény érdekében. A Canadian Flank Steak egy hihetetlenül sokoldalú választás, ideális grillezéshez, vagy serpenyőben sütéshez. Legyen szó egy különleges ünneplésről vagy egy otthoni étkezésről, ez a steak olyan finom és kielégítő élményt ígér, amely biztosan elnyeri az igényeket.

Brazil Ribeye Steak:

A brazil Ribeye Steak egy nagyra értékelt marhahússzelet, amely gazdag márványozottságáról és zamatos ízéről ismert. A tehén bordájából származik, bőséges természetes ízvilággal és jellegzetes márványozással büszkélkedhet, amely fokozza zamatosságát. Ez a steak a brazil konyha kedvelt főételje, ahol szakszerűen grillezik nyílt lángon, hogy elbűvölő füstös esszenciát kapjanak. A brazil Ribeye Steak lédús textúrájával és merész, marha ízével kellemes választás azok számára, akik értékelik a kiadós, ízletes darabokat. Legyen szó különleges alkalomról vagy egy laza otthoni étkezésről, ez a steak biztosan örömet okoz. Akár zöldségkeverékkel, akár egy finom vörösborral ízesítjük, a brazil Ribeye Steaket garantáltan mindenkit kedvelni fogja.

Irish Angus Striploin:

Az ír Angus Striploin egy zsenge és ízletes marhahús, amelyet gazdag ízéről és sokoldalúságáról ünnepelnek. A tehén hátából származik, és olyan tehenekből készül, amelyek buja, zöld legelőkön legelnek egész évben, fokozva a hús természetes ízét. Az Angus fajta kivételes húsminőségéről híres, és ez a steak bizonyítja ezt a hírnevet. Az ír konyha egyik kedvence, az ír Angus Striploint gyakran burgonyával és zöldségekkel szolgálják fel egy kiadós étkezéshez. Gazdag, húsos ízével ez a steak ideális választás különleges alkalmakra vagy mindennapi étkezésekre. Akár egy merész vörösborral, akár egy zamatos szósszal fogyasztják, az ír Angus Striploin biztosan lenyűgöz.

Argentin Rump Steak
 Az Argentin Rump steak olyan tehenektől származik, amelyek szabadon legelnek a pampák, Argentína hatalmas termékeny földjein. Ez a fajta környezet tökéletes feltételeket biztosít a tehenek számára ahhoz, hogy egy merész és jellegzetes ízt fejlesszenek ki, amely egyedülálló ebben a régióban. Az Argentin Rump steak egy sovány marhahús, márványos textúrájú, amely fokozza a merész ízét. Ez a steak az argentin konyha alapvető étele, és gyakran chimichurri szósszal tálalják, egy csípős és ízes szósszal, amely tökéletesen illeszkedik a steakhez. Merész és húsos ízével az Argentin Rump steak finom választás különleges alkalmakra vagy egy hétköznapi otthoni étkezésre. Függetlenül attól, hogy grillezed, sütötted vagy serpenyőben tökéletesre sütöd, ez a steak biztosan lenyűgöz.

Felhasználás

Használd a legjobb módszert a hús grillezésére szabadon. Szárítsd meg a steakeket papírtörlővel, kezdd magas hőfokkal, hogy a steak aranybarna felületet kapjon. Ha tetszés szerint kész, hagyd néhány percig melegen pihenni, hogy csökkentsd a lé kiszivárgását a szeletelés után. Élvezd!

Szereted a húst? A Sutcha a legjobb marhahús legszélesebb választékát kínálja a világ minden tájáról, egész évben elérhető. És ez még nem minden – a Sutcha a húsfajtákat remek áron kínálja , így végre bármikor élvezheti az ízletes marhahúst amikor csak akarja. Professzionális henteseink kézzel adagolják és professzionálisan becsomagolják önnek, így élvezheti a házhoz szállított friss, hűtött hús luxusát .

Tárolás

Hűtőszekrényben 0-4 °C-on tároljuk.

Forgalmazó

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 8 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Marhahús100 %