Cseppnyi Birtok

Cseppnyi Birtok Savókaramellás joghurt

300 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 5 NAPIG

Visszaváltható csomagolásTermelői
1 090 Ft 3 633 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Cseppnyi Birtok Savókaramellás joghurt

Családi gazdaságban, jersey tejből készült, A2-es kézműves, tartósító- és adalékanyag mentes termék. Savanykás, tápanyagdús édesség a nap bearanyozosára. 

Cseppnyi Birtok Savókaramellás Joghurt egy igazi különlegesség, amely a természetes alapanyagokat ötvözi a gazdag karamell ízével. Ez a joghurt a Cseppnyi Birtok hagyományos, magas minőségű termékei közé tartozik, amely minden falatban a frissességet és az ízek harmóniáját hozza el.

Főbb jellemzők:

  • Savókaramellás ízesítés: Az édes, gazdag karamell íz és a friss joghurt tökéletes kombinációja különleges ízélményt nyújt.
  • Krémes állag: A joghurt sima és krémes textúrája könnyen élvezhetővé teszi ezt a desszertet vagy uzsonnát.
  • Magas minőség: A Cseppnyi Birtok gondosan válogatott alapanyagokat használ, biztosítva a joghurt prémium minőségét és frissességét.

Ez a joghurt ideális választás mindazok számára, akik egy finom és különleges desszertet vagy uzsonnát keresnek. A Cseppnyi Birtok Savókaramellás Joghurt minden kanálban gazdag ízvilágot és természetes összetevőket kínál, tökéletes kiegészítője bármilyen étkezésnek.

Termelői információ

Kis birtokukon a természettel harmóniában foglalkoznak háztáji állatokkal és tejfeldolgozással. "Családi gazdaságunkban saját készítésű tejtermékeket készítünk jersey teheneink tejéből. Állataink tartásánál és a termékek készítésénél fontosnak tartjuk az odafigyelést és a magas minőséget. Ennek visszajelzseként 2022-ben két sajtvesrsenyen is indultunk, a II. Nógrád megyei sajtversenyen ezüst minősítést kapott a parenyica- és a krémsajtunk, illetve a natúr joghurtunk, a X. Országos sajtversenyen a parenyica sajtunk bronz-, a natúr joghurtunk és a vajunk pedig ezüst minősítésű lett."

Tárolás

0-4 °C közötti hőmérsékleten tárolandó.

Felhasználási információ

Felbontás után 2 napig fogyasztható.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
5000 Szolnok, Hild Viktor utca 5. 6. em. 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 5 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

pasztőrözött tehéntej
Savókaramell
savó
Cukor
baktérium kultúra

Tápérték: 100 g

Energia437 kJ/105 kCal
Zsír2.5 g
amelyből telített zsírsavak1.4 g
Szénhidrát16.8 g
amelyből cukor16.8 g
Fehérje2.8 g
0.7 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.