Szállítás

Kosár

Knorr

Knorr halászlékocka 12db

120 g
Elfogyott. Várható h.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Harcsapaprikás receptötlet 15 perc alatt/ 4 fő részére

Összetevők

- 60 dkg harcsa filé
- 2 db Knorr Halászlékocka
- 2 ek olaj, 1 ek liszt
- 1 kis pohár tejföl
Javasolt köret: Túrós csusza

1. Keverjünk el 2 kockát 2 ek olajjal.
2. Keverjük bele a halhúst a fűszeres pasztába.
3. Pirítsuk zsiradék nélkül 2 percig, liszttel megszórva és a tejfölt hozzáadva pároljuk 7 percig.

Termelői információ

A Knorr Magyarországon az Unilever vezető élelmiszer márkája, mely az ételek szenvedélyes szeretetének köszönhető. A ma már világszerte ismert és elismert KNORR márka levesek, leveskockák, fűszerkeverékek, szárazalapok, mártások és további termékek széles körét kínálja Magyarországon is. A folyamatos változások mellett a Knorr számára az elsődleges szempont továbbra is az, hogy finom és jó minőségű ételeket kínáljon a fogyasztóinak.

Tárolás

Száraz, hűvös, naptól védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

UNILEVER Magyarország Kft.
1138, Budapest
Váci út 121-127.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

Pálmazsír
Fűszerek
fűszerpaprika17 %
Cayenne bors
zellermag
Ízfokozó
E621 - Mononátrium-glutamát
E627 - Dinátrium-guanilát
E631 - Dinátrium-inozinát
vöröshagymapor8 %
Cukor
Tőkehal6 %
aromák
hal
Színezék
E150c - karamell – ammóniás

Tápérték: 100 ml

Energia85 kJ/20 kCal
Zsír1.5 g
amelyből telített zsírsavak0.9 g
Szénhidrát1 g
amelyből cukor0.8 g
Fehérje0.6 g
1.4 g
Élelmi rost0.2 g

Allergének

Hal
Zeller
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.