Breier Farm

Breier Farm Almaszósz

330 g
699 Ft 2 118 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Breier Farm Almaszósz

Lekvárjaink alapanyagainak egy részét magunk termeljük meg gyümölcsösünkben. A termékek készítésekor a hagyományos termékek jellegének elérése volt a cél, lekvárjaink magas, 75%-os gyümölcstartalmúak, tartósítószert és mesterséges anyagot nem tartalmaznak.

Termelői információ

Prémium minőségű alapanyagokból egyedülálló ízek
Biztos te is szereted tudni, hogy mi az, amit megeszel… Az élelmiszer ugyanis bizalmi termék. A vásárlásaid során bizalmat szavazol azoknak a termelőknek, gyártóknak és forgalmazóknak, akiknek a termékét megveszed. Szerencsére egyre tudatosabb vagy te is: ma már nemcsak az élelmiszerek összetevői érdekelnek, hanem az is, hogy az alapanyagául szolgáló növényeket milyen módon termesztették, vagy az állatokat milyen körülmények között tenyésztették, tartották. ifj. Breier László 20 év élelmiszer-kereskedelem után, döntött úgy, hogy szeretne egy fentartható mezőgazdaságot, egy önfenntartó farmot létrehozni, ahol a hagyományos „boldog” állattartás és a „szelíd” növényvédelemmel termelt gyümölcsök eljuthatnak a fogyasztóhoz és visszaköszönnek a gyerekkor ízei, élményei.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó, napfénytól óvni kell!

Forgalmazó

Breier Farm Kft.
1033 Budapest, Miklós tér 4.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Almavelő
E440 - Pektinek
Cukor
Citromlé
Citromsűrítményből
őrölt fahéj

Tápérték: 100 g

Energia268 kJ/64 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát14 g
amelyből cukor13 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost2 g