Whiskas

WHISKAS alutasak szárnyas

1,02 kg
3 039 Ft 2 979 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Spanyolország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ingyenes kiszállítás az első 1000 rendeléshez! További részletek: https://www.kifli.hu/targy/whiskas-free-delivery

WHISKAS alutasak szárnyas

Whiskas® alutasakos eledelek könnyen és gyorsan tálalhatóak, teljes értékű, egyadagos eledelek felnőtt macskák számára, melyek többek közt húst, növényi alapanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, aminek köszönhetően macskája sokáig életerős, aktív és egészséges cica maradhat. A gyártási technológiának köszönhetően az alutasakos eledelek jobban megőrzik a természetes ízeket, így cicája számára még élvezetesebbek. Az alutasakos eledelek elérhetőek krémes szószban, mártásban vagy aszpikban gazdag változatban, hogy cicája minden étkezés után megnyalhassa mind a négy mancsát. Az eledel cicánknak szobahőmérsékleten a legízletesebb.

  1. Minden ízletes recept 100%-ban kiváló minőségű összetevőkből készül, és úgy lett megalkotva, hogy 100%-ban biztosítsa az 1+ éves macskák napi szükségleteit.
  2. Kiváló minőségű fehérjét tartalmaz az erős izmok támogatására.
  3. C-vitamint tartalmaz, amely segíti a természetes védekezést.
  4. Cinket tartalmaz, amely elengedhetetlen az egészséges bőrhöz és szőrhöz.
  5. Elkötelezettek vagyunk, hogy a környezetre gyakorolt hatásunkat csökkentésük. Európai gyárainak 85% -a használ megújuló villamosenergiát, és azon dolgozunk, hogy 2025-re elérjük a 100% -ot.

Etetési javaslat:
Étrendváltáskor érdemes bizonyos átállási időt hagyni, hogy kedvence alkalmazkodjon az új eledelhez. Az etetési mennyiség kialakításakor vegye figyelembe macskája igényét. Átlagosnál nagyobb testsúlyú macska esetében csökkentse a napi etetési mennyiséget. Mindig gondoskodjon megfelelő mennyiségű friss ivóvízről kisállata számára. Szobahőmérsékleten tálalva a legfinomabb.

A márkáról

A WHISKAS-nál tudják, mire van a macskáknak természetük alapján szükségük, és hogy mit szeretnek. Ezért használnak olyan ízletes, tápláló alapanyagokat, amiket a macskák ösztönösen szeretnek. Minden WHISKAS macskaeledel receptet gondosan készítenek, hogy megadja a cicájának mindazt, amire természetéből adódóan a fejlődése különböző fázisaiban szüksége van és ami boldoggá teszi kölyök kortól senior korig. A világelső szaktekintélynek számító Waltham intézet kisállatgondozási és táplálkozási szakemberei által kifejlesztett minden macskaeledel teljes értékű és kiegyensúlyozott, hogy Ön a lehető legjobb gondoskodást nyújthassa a cicájának. A széles választékuknak köszönhetően kedvence minden nap másban lelheti kedvét.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Mars Magyarország Értékesítő Bt.
1113 Budapest, Bocskai út 146


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Hús és állati származékok
35%, ebből 4% csirke a falatokban
válogatott gabonafélék
Ásványi anyagok
Növényi eredetű származékok
Különféle cukrok
Hús és állati származékok
35%, ebből 4% kacsa a falatokban
válogatott gabonafélék
Ásványi anyagok
Növényi eredetű származékok
Különféle cukrok
Hús és állati származékok
35%, ebből 4% baromfi a falatokban
válogatott gabonafélék
Ásványi anyagok
Növényi eredetű származékok
Különféle cukrok
Hús és állati származékok
35%, ebből 4% pulyka a falatokban
válogatott gabonafélék
Ásványi anyagok
Növényi eredetű származékok
Különféle cukrok
Összes megjelenítése