Ekro Veal

Holland tejen nevelt borjú csülök steak

kb. 0,55 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 2 NAPIG

kb

 5 477 Ft 9 999 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Borjúszelet, a fiatal 8 hónaposnál nem idősebb állat comb részének "diójából", szeletekre vágva. A hús úgynevezett "tejes" borjakból származik, amelyek tápláléka az anyatejre épül, a lágyabb, és finomabb íz érdekében. A hús már a konyhai használatra előkészített, és nem kell megtisztítani, vagy darabokra vágni. Steaknek, vagy grillezésre  is alkalmas, a klasszikus bécsi szelet kedvenc alapanyaga .

A csomag 3 szeletet tartalmaz.

Használat

A borjúszeletből elkészíthető klasszikus bécsi szelet, vagy friss fűszernövényekkel (rozmaring, kakukkfű, zsálya, petrezselyem) vagy szalonnán, gombán vagy tejszínnel is elkészíthető.

Tipp! Ismered a híres bécsi szeletet? A borjúhús ideális alapanyag a bécsi szelet tökéletes elkészítéséhez. A szeleteket megsózzuk, panírozzuk, majd zsíron vagy derített vajban kisütjük. A szelethez burgonyát, burgonyapürét vagy házi burgonyasalátát kínálunk.

Tárolás

0-4°C között tárolandó.

Forgalmazó

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

borjúhús