D-Life

D-Life szénhidrátcsökkentett Spagetti tészta

200 g
899 Ft 4 495 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

D-Life szénhidrátcsökkentett Spagetti tészta

Magyar fejlesztésű, innovációs díjat nyert szénhidrátcsökkentett körettészta. A D-life száraztészták alapanyaga egy, a fejlesztők (Gabonakutató Kft, Diabet Trade Kft. ) által jegyzett nemzetközi szabadalommal védett, megoldásában eddig a világban sehol nem alkalmazott összetételű tészta, mely csak természetes alapanyagot tartalmaz, korpamentes, szénhidráttartalma 30 %-kal kevesebb az azonos típusú normál termékekhez viszonyítva.

Termelői információ

Többéves kutatómunka után a Diabet Trade Kft. a szegedi Gabonakutató Kft. szakértői csapatával közösen egy új termékcsaládot fejlesztett ki. A legtöbben szeretnének egészségesen élni, elkerülni a betegségeket vagy elérni a régóta vágyott álomalakot. De az egészséges táplálkozás bizony megnehezíti a hétköznapokat és túl soklemondással jár. Arról nem is beszélve, hogy a diétás termékek sokszor ízetlenek, szokatlan állagúak és nehéz beszerezni őket. Ezért fejlesztették ki a D-Life termékcsaládot, melynek minden terméke természetes alapanyagokból készült, szénhidrátcsökkentett, így a legtöbb diétába beilleszthető. Vásárlóik azért szeretik a termékeiket, mert az egészségük mellett az alakjukat is segítenek megőrizni úgy, hogy nem kell lemondaniuk a hagyományos ízekről! 2022 novemberében megrendezésre került az év legkülönlegesebb díjátadója a Fitness Életmód Award! Hatalmas öröm számukra hogy a szakmai zsűri az 𝐞́𝐯 𝐬𝐳𝐞́𝐧𝐡𝐢𝐝𝐫𝐚́𝐭 𝐜𝐬𝐨̈𝐤𝐤𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭𝐭 𝐞́𝐥𝐞𝐥𝐦𝐢𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞́𝐧𝐞𝐤 választotta a 𝐃-𝐋𝐢𝐟𝐞 𝐬𝐳𝐞́𝐧𝐡𝐢𝐝𝐫𝐚́𝐭 𝐜𝐬𝐨̈𝐤𝐤𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭𝐭 𝐭𝐞́𝐬𝐳𝐭𝐚́𝐢𝐤𝐚𝐭!

Tárolás

Száraz, hűvős helyen.

Forgalmazó

Diabet Trade Kft.
1162 Budapest Csömöri út 327.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján. 

Összetevők

Búzaliszt
Vitális gluténliszt
Ivóvíz
Stabilizátor
guargumi

Tápérték: 100 g

Energia1518 kJ/359 kCal
Zsír2.2 g
amelyből telített zsírsavak0.44 g
Szénhidrát44.7 g
amelyből cukor1.1 g
Fehérje36.2 g
0.05 g
Élelmi rost7.1 g