Kitchin

Kitchin durum tagliatelle N. 192 durum száraztészta

500 g
Nagyszerű ajánlat
989 Ft 1 978 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kitchin durum tagliatelle N. 192 durum száraztészta

Melyik dolce vita életérzés illik hozzád: az a tészta, amelyik csavaros, mint az észjárásod, vagy amelyik olyan hosszú, mint a szieszták utáni éjszakák? Egy biztos: nem véletlenül az olaszoké a világ egyik leghíresebb gasztrokultúrája. Ha nem hiszed, járj utána!

Ha éhséged egy finom és megnyugtató étellel szeretnéd csillapítani, kevés olyan étel van, amely vetekszik az egyszerű, de ízletes tagliatell-lel. Ezek a hosszú, lapos tésztaszalagok tökéletes alapot biztosítanak különféle ínycsiklandó szószokhoz, a klasszikus paradicsomtól és bazsalikomtól a krémes carbonaráig vagy a gazdag raguig.

A durumbúzából készült búzadarából készült tagliatelle a textúra és az íz tökéletes egyensúlyával büszkélkedhet, kielégítő rágóssággal, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen szósszal. Akár egy gyors és egyszerű hétvégi étkezést szeretne készíteni, akár egy ínyenc lakomával nyűgözi le vacsoravendégeit, tagliatellenk a tökéletes választás.

A "Tagliatelle" név az olasz "tagliare" szóból származik, ami azt jelenti, hogy "vágni". Ez a tészta elkészítésének módjára vonatkozik, amikor egy tésztalapból hosszú, vékony csíkokat vágunk.

A Tagliatelle tészta Olaszország Emilia-Romagna régiójából származik, különösen Bologna és Ferrara városaiból. A tésztát állítólag a 15. században találta fel egy Zefirano nevű szakács, aki Ferrara hercegének udvarában dolgozott. A legenda szerint Zefiranót a herceg feleségének, Lucrezia Borgiának a szépsége ihlette, és megalkotta a hosszú, lapos tésztát, hogy az aranyhajára hasonlítson.

Elkészítési javaslat

Hozzávalók:

106 g tészta, 1 l víz, 10 g só.

Sózzuk a forrásban lévő vízhez, adjuk hozzá a tésztát, időnként megkeverve. Az ajánlott ideig főzzük, a víz egy részét megőrizzük a tésztán.

A tökéletes íz érdekében (al dente) legfeljebb 6 percig főzzük.

Tálaljuk egy egyszerű csöpögtetés olívaolajjal és megszórjuk parmezán sajttal ha könnyű és egészséges ételt szeretnénk, vagy egy kiadós húsmártással kényeztessük egy kényeztetőbb ételhez.

A márkáról

Fedezd fel a Kitchint: A kiemelkedő ár-érték arány garanciája
Keresed az ideális kombinációt a minőség és az ár között? Ne keresgélj tovább! A Kitchin mindenkit lenyűgöz a minőségével és megfizethetőségével.
Mi teszi a Kitchint a legjobb választássá?

  1. Kiváló minőség: Minőségi anyagok, precíz gyártás és alapos minőségellenőrzés - minden egyes Kitchin termék mögött a kiválóság áll.
  2. Megfizethetőség: A Kitchin hisz abban, hogy minőségi termékeknek nem kell vagyonokba kerülniük. Minden termékünk kiemelkedő ár-érték aránnyal rendelkezik, hogy mindenki számára elérhető legyen.

Ne elégedj meg kevesebbel! Próbáld ki ma a Kitchint, és tapasztald meg az igazi minőséget megfizethető áron!

Hallottál már a Miil, Dacello, Moddia, Pappudia, Ubomi és Yutto saját márkáinkról? Mindannyian a remek ár-érték arányú család tagjai. Ezeket a márkákat választva minőségi termékeket vásárolhatsz kiváló áron!

A beszállítóról

Flavio Pagani cége, a Valdigrano 1997-ben alakult családi vállalkozásként. A Pagani család tudásának és tapasztalatának azonban mélyebb gyökerei vannak: a család három generációja több mint hetven éve készíti szenvedéllyel és elhivatottsággal az olasz tésztát.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Búzadara durumbúzából100 %

Tápérték: 100 g

Energia1508 kJ/365 kCal
Zsír1.5 g
amelyből telített zsírsavak0.4 g
Szénhidrát72 g
amelyből cukor3 g
Fehérje12 g
0.01 g
Élelmi rost3 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Nyomokban tartalmazhat:
Tojás
Szójabab
Mustár
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.