elmex

elmex Opti-namel Seal & Strengthen PROFESSIONAL fogkrém

75 ml
2 239 Ft 29 853 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

elmex Opti-namel Professional fogkrém továbbfejlesztett formulával a fogzománc hatékony védelméért. Az egyedülálló Micro-Sealing technológiával rendelkező elmex® Opti-namel Professional fogkrém klinikailag igazoltan hatékonyabb védelmet biztosít a fogzománcvesztés ellen, mint egy hagyományos fluoridos fogkrém. Ez a fogkrém napi használat mellett ellenállóbbá teszi a fogakat a kopással szemben, és védőréteget képez a fogzománcon, hogy a fogak egy életen át erősek és ellenállóbbak maradhassanak.

elmex Opti-namel Professional fogkrém továbbfejlesztett formulával a fogzománc hatékony védelméért.

Mi a fogzománcvesztés és mi lehet ennek hatása a fogakra?
A fogzománc a fogak külső védőrétege. Idővel gyengülhet az ételekben és italokban lévő savaktól, ami fogérzékenységhez és a fog természetes fehérségének csökkenéséhez vezethet. Fogorvosok ezt a folyamatot eróziós fogkopásnak nevezik.

1. Erősíti a fogzománcot: a fogzománcra felvitt fluorid erősíti a fogakat.
2. Lezárással véd: védőréteget képez a savas behatások ellen.

Hogyan segít az elmex® Opti-namel Professional fogkrém?
Az egyedülálló Micro-Sealing technológiával rendelkező elmex® Opti-namel Professional fogkrém klinikailag igazoltan hatékonyabb védelmet biztosít a fogzománcvesztés ellen, mint egy hagyományos fluoridos fogkrém. Ez a fogkrém napi használat mellett ellenállóbbá teszi a fogakat a kopással szemben, és védőréteget képez a fogzománcon, hogy a fogak egy életen át erősek és ellenállóbbak maradhassanak.

Tárolás

Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama: 12 Hónap

Forgalmazó

Colgate-Palmolive Magyarország Kft.
1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 3/a


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Olaflur, Chitosan, Sodium Gluconate, Stannous Chloride, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Sucralose, Cinnamal, Limonene, CI 77891. Olaflurt (aminfluoridot) és nátrium-fluoridot tartalmaz (1400 ppm F⁻).