Dr. Kelen

Dr. Kelen PetMed Kullancs Védőspray

100 ml
2 699 Ft 26 990 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Dr.Kelen PetMed Kullancs Védőspray

Természetes illóolajok optimális kombinációját tartalmazó bőr és szőr ápoló spray, amely védőréteget képezve segít távol tartani az állat nyugalmát zavaró, egészségét veszélyeztető káros élősködőket, rovarokat, bogarakat, atkákat (pl. kullancs, szúnyog, bolha, légy, bögöly, stb.) A készítmény azonnali hatása hosszan megmarad. Alkalmazható: kutya, macska, ló, nyúl, rágcsáló és egyéb kisemlős.Tartósítószert, illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.

 

Használat

Külsőleg alkalmazandó. Séták, erdei kirándulások előtt, tavasszal nyáron pedig a kertben tartózkodás alkalmával az állat egész testét intenzíven permetezze be kb. 20cm távolságról. A hosszú-szőrű kutyáknál érdemes fésülés közben permetezni és kézzel „átgyúrni”, hogy a spray hatóanyagai mindenhova megfelelő mennyiségben eljussanak. Hatása azonnal kialakul, és akár négy-öt órás védelmet nyújt. Fürdőzést, úsztatást követően is javasolt újra használni a hosszabb védelemért.

Termelői információ

Küldetésünk, hogy a természet és a tudomány ötvözésével az egészség adta szabadság örömét biztosítsuk a kutyák és macskák számára természetes állatgyógyászati készítményeink segítségével.  Négy generációs orvos és gyógyszerész szakértelemre építve, állatorvosok és gazdik közreműködésével született meg a Dr.Kelen PetMED termékcsalád. A Dr.Kelen alapelveihez híven a PetMED termékeink is tartósítószer, mesterséges illat- és színezőanyag nélkül készülnek, hiszen a kedvenceink is a legjobbat érdemlik.

A Dr.Kelen PetMED gyógyhatású készítményeink ISO 9001 és ISO 22716 GMP minőségbiztosítással rendelkező üzemben készülnek, kiváló minőségű, ellenőrzött alapanyagokból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) szigorú elvárásainak megfelelően.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó

Forgalmazó

HighCosm Bt
1134 Budapest, Csángó u. 20/D


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

decyl oleate
isopropyl myristate
alcohol
peg-40 hydrogenated castor oil
cymbopogon citratus leaf oil
Citronellal
Geranoil
eucalyptus globulus leaf oil
Lavendula angustifolia oil
Rosmarinus officinalis leaf oil
tocopheryl acetate