-20 %

Myne

Myne Fürdőtea Parajdi só - Hibiszkusz - Menta&Citrom

200 ml
Kedvezmény vége: 10. 20.
3 199 Ft  3 999 Ft
15 995 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Myne Fürdőtea Parajdi só - Hibiszkusz - Menta&Citrom

Megfázás elleni fürdőtea a hideg hónapokra. Itt a Myne fürdőtea, ami nem hiányozhat a te polcodról sem! Kényeztető, illatos fürdőt varázsolhatsz vele, miközben a természet erejével gondoskodhatsz a megfázás elűző és élénkító, jókedvre derítő hatásról. Bár nagy a csábítás, véletlen se edd vagy idd meg, a fürdővízbe való! :) Bőröd táplálásáról a zabpehely, körömvirág szirom, kókusztejpor és makadámia olaj gondoskodnak, míg lelked a citrom&menta illat frissíti fel.

Az új Myne fürdőtea tökéletessé varázsolja majd az esti szertartást: instant #énpercek lebomló csomagolásba zárva. Teljesen vegán formula, 100% természetes alapanyagokból.

A márkáról

Máthé Csilla vagyok, a Myne zero waste natúrkozmetikum márka tulajdonosa. Vízmentes formulákkal dolgozunk, így a termékeinknek kiemelkedően magas a hatóanyag tartalma, a csomagolásunk pedig akár otthon is komposztálható. A márka története az első kisfiam születésével kezdődött: nyári baba lévén kerestem egy olyan napfényvédő krémet, amit szívesen rákennék a bőrére, de nem találtam megfelelőt, így magam csináltam egyet. Ezzel teljesen beszippantott a natúrkozmetikumok világa, elvégeztem egy kozmetikumkészítő iskolát, és összeállítottam egy vegyész-gyógyszerész csapatot, akik segítettek a termékpalettánk kifejlesztésében. A márka Mix Your Nature néven 2020-ban született meg: 100% természetes alapanyagokkal, komposztálható csomagolásban, magas hatóanyag-tartalommal dolgozunk.

Rövid történetünk alatt 10 neves díjban is részesültünk, a bronz ajakápolónk közönségdíjat kapott a Joy Prix de Beauté versenyen, a fényvédő testápolónk pedig 3. helyezett lett. Érzékeny, ekcémás vagy problémás bőrre kiváló választás a gyulladáscsökkentő balzsamunk körömvirág- és tamanuolajjal, az arcápoló stiftünk ligetszépe-olajjal és hialuronsavval, vagy pedig a feszesítő testápoló stiftünk kávévajjal. 2024-ben befektetést kaptunk a Cápák között műsorban.

Használat

1-2 evőkanálnyi fürdőteát szórj a fürdővízbe vagy közvetlenül, vagy szappanzsákba, majd élvezd az otthoni spa élményt! 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt végezz bőrtesztet: egy kis felületen oszlasd el, majd várj 24 órát. Irritáció esetén ne használd. A latexre, dió- és mogyorófélékre érzékenyeknél allergiás reakció léphet fel.

Forgalmazó

Your Nature Kft.
1094 Budapest Viola utca 38-40. fsz.2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Sale Of Parajd
Avena Sativa (Oat) Flakes
cocos nucifera fruit extract
macadamia integrifolia/tetraphylla seed oil
Hibiscud Sabdariffa Flower
Maltodextrin
Calendula Officinalis Flower
Sodium Caseinate
mentha piperita leaf oil
citrus limon peel oil
linalool
limonene
citral