-20 %

Myne

Myne Fürdőtea Epsom só - Citromfű - Ylang-ylang&muskotályzsálya

200 ml
Kedvezmény vége: 10. 20.
3 199 Ft  3 999 Ft
15 995 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Myne Fürdőtea Epsom só - Citromfű - Ylang-ylang&muskotályzsálya

Görcsoldó, izomlazító fürdőtea sportolás utánra vagy menstruációs görcsökre. Itt a Myne fürdőtea, ami nem hiányozhat a te polcodról sem! Kényeztető, illatos fürdőt varázsolhatsz vele, miközben a természet erejével gondoskodhatsz a lazító hatásról. Bár nagy a csábítás, véletlen se edd vagy idd meg, a fürdővízbe való! :) Bőröd táplálásáról a zabpehely, körömvirág szirom, kókusztejpor és makadámia olaj gondoskodnak, míg lelked az ylang-ylang&muskotályzsálya illat frissíti fel.

Az új Myne fürdőtea tökéletessé varázsolja majd az esti szertartást: instant #énpercek lebomló csomagolásba zárva. Teljesen vegán formula, 100% természetes alapanyagokból.

A márkáról

Máthé Csilla vagyok, a Myne zero waste natúrkozmetikum márka tulajdonosa. Vízmentes formulákkal dolgozunk, így a termékeinknek kiemelkedően magas a hatóanyag tartalma, a csomagolásunk pedig akár otthon is komposztálható. A márka története az első kisfiam születésével kezdődött: nyári baba lévén kerestem egy olyan napfényvédő krémet, amit szívesen rákennék a bőrére, de nem találtam megfelelőt, így magam csináltam egyet. Ezzel teljesen beszippantott a natúrkozmetikumok világa, elvégeztem egy kozmetikumkészítő iskolát, és összeállítottam egy vegyész-gyógyszerész csapatot, akik segítettek a termékpalettánk kifejlesztésében. A márka Mix Your Nature néven 2020-ban született meg: 100% természetes alapanyagokkal, komposztálható csomagolásban, magas hatóanyag-tartalommal dolgozunk.

Rövid történetünk alatt 10 neves díjban is részesültünk, a bronz ajakápolónk közönségdíjat kapott a Joy Prix de Beauté versenyen, a fényvédő testápolónk pedig 3. helyezett lett. Érzékeny, ekcémás vagy problémás bőrre kiváló választás a gyulladáscsökkentő balzsamunk körömvirág- és tamanuolajjal, az arcápoló stiftünk ligetszépe-olajjal és hialuronsavval, vagy pedig a feszesítő testápoló stiftünk kávévajjal. 2024-ben befektetést kaptunk a Cápák között műsorban.

Használat

1-2 evőkanálnyi fürdőteát szórj a fürdővízbe vagy közvetlenül, vagy szappanzsákba, majd élvezd az otthoni spa élményt! 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt végezz bőrtesztet: egy kis felületen oszlasd el, majd várj 24 órát. Irritáció esetén ne használd. A latexre, dió- és mogyorófélékre érzékenyeknél allergiás reakció léphet fel.

Forgalmazó

Your Nature Kft.
1094 Budapest Viola utca 38-40. fsz.2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

magnesium sulfate
Avena Sativa (Oat) Flakes
cocos nucifera fruit extract
macadamia integrifolia/tetraphylla seed oil
Melissa Officinalis Leaf
Maltodextrin
Calendula Officinalis Flower
Sodium Caseinate
Cananga odorata flower oil
salvia sclarea oil
benzyl alcohol
benzyl benzoate
benzyl salicylate
Cinnamaldehyde
cinnamyl alcohol
citral
limonene
eugenol
farnesol
geraniol
isoeugenol
linalool
Összes megjelenítése