HúsSzabóság

HúsSzabóság Bárány Pálcikás Gerinc

kb. 0,61 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 7 NAPIG

kb

 9 751 Ft 15 990 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Bárány Pálcikás Gerinc

Valódi kistermelők által előállított termékek és kimagasló minőségű húskülönlegességek itthonról és a világ minden tájáról.

Termék információ

A nyers húst a többi élelmiszertől elkülönítve kell tárolni és feldolgozni! A termék hőkezelést igényel,nyersen nem alkalmas emberi fogyasztásra. 

A Bárány Pálcikás Gerinc egy különleges hústermék, amelyet a bárány gerincoszlopából készítenek. A pálcikás gerinc egyedi megjelenésű és ízletes húsrész, amelyet általában sütésre vagy grillezésre használnak. Gazdag, intenzív ízvilága és szaftos, mazsolás textúrája miatt kedvelt választás lehet a hús kedvelői körében. A bárány pálcikás gerinc különféle fűszerekkel és ízesítőkkel kombinálva egyedi ízeket kínálhat, és kiváló választás lehet különleges fogásokhoz és ünnepi alkalmakra.

Termelői információ

Szakértelem és munka iránt szenvedély jellemzi a HúsSzabóság henteseit. Termékeiket a többéves tapasztalatnak köszönhetően úgy válogatták össze, hogy közöttük mindenki megtalálja a saját igényeinek és elképzeléseinek megfelelő húsokat. Hisznek a minőségben, így mindenből – legyen az marha-, sertés-, baromfihús vagy füstölt áru – kizárólag prémium termékeket kínálnak, melyek a lokális termelőkön túl, a világ számos tájáról érkeznek kínálatukba, és most már a mi polcainkra is.

Tárolás

Fénytől védett, száraz, hűvös helyen. 0 és 5 Celsius fok között. A vákuumcsomagolás megbontása után azonnal használja fel a terméket!

Forgalmazó

Ignátz Húskereskedelmi Kft.
1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 7 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.