Helia-D

Helia-D Hydramax Vitamin C Serum 30 ml

30 ml
HUF 4,099 HUF 136,633 /l

Delivery within 90 minutes

100+ customers have in favorites

Country: Hungary,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Helia-D Hydramax C-vitamin Szérum

Könnyű, gyorsan felszívódó formula. A C-vitamin hozzájárulhat az egységesebb, ragyogóbb arcbőrhöz. Erős antioxidáns, amely védelmet nyújthat a káros külső környezeti hatásokkal szemben. Két különböző molekulasúlyú hialuronsav tartalma elősegítheti bőrfelszín és a mélyebb rétegek hidratáltságát. Rendszeres használata hozzájárulhat a ragyogóbb, egységesebb és rugalmasabb bőrhöz. Illatanyagot és színezéket nem tartalmaz.

  • C-vitamin
  • 2x hialuronsav: Kis és közepes molekulasúlyú
  • Gyorsan felszívódó textúra

Használat 
Vigyél fel 3-4 cseppet arcodra reggelente, az arctisztítást követően. Masszírozd bőrbe egységesen az arcon és a nyakon, majd folytasd a megszokott arcápolási rutinod. Ügyelj arra, hogy szembe ne kerüljön.

A márkáról

A Helia-D hazánk egyik legnagyobb múltú kozmetikai márkája, mely lassan 40 éve varázsolja szebbé a magyar nők arcbőrét. Már több generációnak adott reményt az idő elleni harcban és segített eltüntetni arcukról az idő betűit, a ráncokat. Láthattuk a kis fekete tégelyt nagymamánk éjjeli szekrényén, anyukánk fürdőszoba polcán és ma is találkozunk vele a drogériák polcain. Hatalmas örökség áll mögötte, de mégis kevesen tudják hogy milyen kalandos történeteket tud mesélni és milyen titkokat rejt ez a kis tégely. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Helia-D Kft.
1036 Budapest Bécsi út 85.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Composition

Aqua (Water)
butylene glycol
3-O-ETHYL ASCORBIC ACID
glycerin
sodium hyaluronate
phenoxyethanol
hydroxyethylcellulose
Potassium citrate
disodium edta
citric acid
ethylhexylglycerin
sodium hydroxide