The Body Shop

BODY YOGURT BRITISH ROSE 200ML

200 ml
HUF 5,290 HUF 26,450 /l

Delivery within 90 minutes

100+ customers have in favorites

Country: according to the current offer
please contact customer support for the exact information
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

The Body Shop British Rose testjoghurt

Repítsd magad egy virágzó, illatos rózsamezőre a mi British Rose testjoghurtunk által! Hiszed vagy sem, ez a könnyed ápoló úgy hidratál hatékonyan, miközben te észre sem veszed, hogy ő keményen dolgozik. Tusolás, hidratálás – egy, két, há – már ugorhatsz is bele a kedvenc farmerodba! Szorgos méhecskeként tudjuk mennyire fontos számodra az idő, de itt nincs felesleges várakozás, hiszen szinte azonnal, másodpercek alatt beszívódik a bőrödbe. Kényeztesd érzékeidet és szeretnivaló tested romantikus rózsák esszenciájával minden egyes nap!

Szomjazó bőröd csak úgy szippantja magába ezt a különleges „bájitalt”, mely könnyed és lágy, pont ahogyan szereted. Általa nem macera a mindennapos testápolás, hiszen nincs ragacsos vagy zsíros érzet utána. Nincs más teendőd, csak beleszeretni bűbájos és nőies British Rose testjoghurtunkba, amely 100%-ig vegán. Segíti a bőrödet a hidratáltság megtartásában, és az üde, egészségesen ragyogó hatás elérésében. Valódi, brit rózsák kivonatával és Méltányos Közösségi Kereskedelmi, organikus mandulatejjel gazdagítottuk Spanyolországból. Formulája ultrakönnyed géles, mely nem hagy ragacsos érzetet maga után. Tökéletes ápolás a keményen dolgozó, ’énidőre’ szomjazó önmagad számára.

 

  • Romantikus, valódi brit rózsák illatával
  • Könnyed, géles állagú krém
  • Villámgyors beszívódás
  • 48 órás hidratáltság
  • Puhább, hidratáltabb érzetű és ragyogóbb kinézetű bőr
  • Rózsák kivonatával és Méltányos Közösségi Kereskedelemből származó, organikus mandulatejjel
  • Normál és száraz bőr ápolására
  • Vegán

A márkáról

Történetük az angliai Brightonban kezdődött 1976-ban. Minden az alapítóval indult, aki hitt valami forradalmiban - hogy az üzlet lehet a "jó" eszköze. Követve az ő vízióját azóta is formabontóak, őszinték és változást generálók több, mint 40 éve. Akkor az üzlet még csak egy piciny, zöldre festett butikként illatozott Brighton egyik utcájában. Teljesen különbözött kívül és belül a többi nagy cégtől a kozmetikai iparban. Mégis teljesen egyszerű volt - etikus forrásból származó, természetes alapú összetevők a világ minden tájáról. A termékek és a szépség rituálék mindenkinek készültek kortól, nemtől, hovatartozástól függetlenül, azért hogy minden vásárló jól érezhesse magát a saját bőrében.Eközben sosem ígérve, hogy általuk mások lehetnek. Amikor a The Body Shop útnak indult, akkor a szépség egy eléggé körülhatárolt elképzelés volt arra vonatkozóan, hogy hogyan is kellene kinézzen egy lány vagy nő. De a The Body Shopnak is megvolt erről a saját véleménye. Hitt abban, hogy a szépség egyfajta örömforrás, kényelem és magabiztosság egyben. Arról szól, hogy mi az, amit Te szeretsz önmagadban, és mi az, ami valóban boldoggá tesz. A szépségápoló termékek leginkább a mindennapi rituálék önszerető pillanata volt, ahelyett, hogy a karcsúsítás vagy a ránctalanítás hamis ígéretével kecsegtetett volna. Sosem akartak valami olyat előállítani, amitől a nők egy bizonyos módon néznek ki, hanem azt szerette volna, hogy kihozhassa a nőkből önmaguk legjobb verzióját. 

Figyelmeztetések

Kizárólag külsőleg használd, szembe ne kerüljön. Ne használd sérült bőrön. Irritáció esetén hagyd abba a termék használatát és konzultálj bőrgyógyászoddal. 

Használat

Legyen a testápolás a napi rutinod része az azonnal beszívódó testjoghurtokkal! Zuhanyzás után vidd fel akár még nedves bőrre is és már ugorhatsz is a kedvenc farmeredbe! Körkörös mozdulatokkal masszírozd a bőrbe!

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás után 12 hónapig őrzi meg a minőségét

Forgalmazó

Avanzo-Trade Kft.
1162 Budapest, Istráng utca 79. B. ép.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Composition

Aqua/Water/Eau
glycerin
alcohol denat
amodimethicone
dimethicone
butylene glycol
Parfum/Fragrance
phenoxyethanol
carbomer
peg-100 stearate
glyceryl stearate
Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter
dimethiconol
caprylyl glycol
sodium hydroxide
benzyl salicylate
sodium hyaluronate
limonene
benzyl alcohol
citronellol
geraniol
linalool
alpha-isomethyl ionone
Rose Extract
Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract/Sweet Almond Seed Extract
xanthan gum
citric acid
sodium benzoate
potassium sorbate
dehydroacetic acid
CI 14700/red 4
CI 19140/yellow 5
Show all