Whiskas

Whiskas száraz macskaeledel Sterile Adult, csirkés

0,8 kg
2 199 Ft 2 749 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ingyenes kiszállítás az első 1000 rendeléshez! További részletek: https://www.kifli.hu/targy/whiskas-free-delivery

Whiskas száraz macskaeledel Sterile Adult, csirkés 

A Whiskas macskaséfjei keményen dolgoznak azon, hogy olyan ízletes fogásokat készítsenek, amelyek miatt világszerte macskák milliói rohannak a tálkájukhoz izgatottan dorombolva, és elégedetten nyalogatva a bajszukat. Mindegyik fogás szeretettel és gondosan készül, és kiegyensúlyozott tápanyagtartalmuk biztosítja, hogy macskád mindent megkapjon, amire szüksége van a dorombolás folytatásához.

Ízletes Whiskas 1+ csirkehúsos szárazeledelüket gondosan készítik, hogy macska barátodnak mindent megadjanak, amire szüksége van a doromboláshoz. Kizárólag megbízható beszállítóktól származó, kiváló minőségű összetevőkből készítik, és minden egyes ízletes recept a vitaminok és ásványi anyagok tökéletes egyensúlyát biztosítja, hogy a macskák boldogok és egészségesek maradjanak, és minden etetésnél szaladjanak a tálkájukhoz.

A barna szemcsék megléte 70%-ban, a narancssárga és zöld szemcsék mindkettőjének megléte 8%-ban jellemző a termékben.

  1. Ez az ízletes recept kifejezetten úgy lett összeállítva, hogy 1+ korcsoportba tartozó macskád napi szükségleteinek 100%-át biztosítsa, és természetes rostforrásként szolgáljon. Mesterséges színezékek és aromák hozzáadása nélkül készült.
  2. Gondosan lett összeállítva, hogy támogassa a testsúly szabályozását.
  3. Válogatott természetes rostokkal az egészséges emésztésért.
  4. Az egészséges bőrhöz és szőrzethez nélkülözhetetlen cinkkel.
  5. Elkötelezettek a környezetre gyakorolt hatásaik csökkentése mellett. 100%-ban megújuló energiát használó gyárakban készül.

Etetési útmutató

  • 3kg-os cicának 35 - 40g,
  • 4kg-os cicának 45-50g,
  • 5 kg-os cicának 55-60g.

15 g szárazeledel helyettesíthető 1 db 85 g WHISKAS® nedves eledel tasakkal. Számold a jutalomfalatokból származó kalóriát. Az etetési mennyiségek csak iránymutatásként szolgálnak. A macska életkorának, méretének és aktivitási szintjének megfelelően határozd meg az eledel mennyiségét. Az egész napos etetéshez oszd el adagokra. Étrendváltáskor fokozatosan vezesd be az eledelt. Kínálj hozzá friss vizet.

A márkáról

A WHISKAS-nál tudják, mire van a macskáknak természetük alapján szükségük, és hogy mit szeretnek. Ezért használnak olyan ízletes, tápláló alapanyagokat, amiket a macskák ösztönösen szeretnek. Minden WHISKAS macskaeledel receptet gondosan készítenek, hogy megadja a cicájának mindazt, amire természetéből adódóan a fejlődése különböző fázisaiban szüksége van és ami boldoggá teszi kölyök kortól senior korig. A világelső szaktekintélynek számító Waltham intézet kisállatgondozási és táplálkozási szakemberei által kifejlesztett minden macskaeledel teljes értékű és kiegyensúlyozott, hogy Ön a lehető legjobb gondoskodást nyújthassa a cicájának. A széles választékuknak köszönhetően kedvence minden nap másban lelheti kedvét.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Mars Magyarország Értékesítő Bt.
1113 Budapest, Bocskai út 146


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

válogatott gabonafélék
Búza4 %
Hús és állati származékok
Csirke a barna szemcsékben4 %
Növényi eredetű származékok
cikória2 %
cellulóz2 %
olajok
zsírok
növényi fehérje kivonatok
Ásványi anyagok
Különféle cukrok
Zöldségek
A narancssárga szemcsékben
Szárított sárgarépa0.5 %
A zöld szemcsékben
Szárított borsó1 %
Élesztők