Vacu Vin

Pohárjelölő 8 db-os Classic szőlő

1 db
3 999 Ft 3 999 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

80+ vásárló kedvence

Származási ország: Kína,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pohárjelölő - 8 db színes borpecsét bor és szőlőtípusokból

Állandó gond az összejöveteleken, hogy melyik kinek a pohara és használatban van-e az a pohár? Erre nyújt megoldást a pohárjelölő 8db-os csomag, amiben borpecsétes szőlőformákat találsz, különböző színekben. Az egyedi pohárjelölők tapadókoronggal rögzíthetők minden sima felületre.

Termelői információ

Vacu vin történelem

Minden 1983-ban kezdődött. Bernd Schneider – a VacuVin márka alapítója – előállt a VacuVin vákuumpumpa ötletével és céljával: újra élvezhessük a bor zamatát felbontás után, akár több nappal később is. Mérnök testvére, John segítségével elkészítették az első boros vákuumpumpát és –dugót. 1986-os indulás óta folyamatos fejlesztéssel és tervezéssel készülnek el az izgalmas, designos és praktikus bor, bár és konyhai kellékek, kiegészítők.

A Vacu Vin termékek eddig több mint 20 nemzetközi design és kereskedelmi díjat nyertek el világszerte. A Vacu Vin 30 éves történelme során mindig is az egyik leginnovatívabb vállalat volt a háztartási kellékek piacán. A családi tulajdonban lévő cég folyamatosan trendteremtő termékekkel állt elő első felfedezésük, a vákuumpumpa és dugó találmányuk óta. 

Forgalmazó
Viniq Ten Kft.
1136 Budapest, Tátra utca 5/A. alagsor. 2.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.