Pappudia

Pappudia Bio Norvég füstölt lazac szeletekben

100 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 7 NAPIG

BIO
2 549 Ft 25 490 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Norvégia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pappudia Bio Norvég füstölt lazac szeletekben

A tökéletesen vágott nagy szeleteket gondosan válogatott, Norvégia partjairól származó bio minőségű lazacból készítik. Bükkfán, hidegen füstölt, hogy megőrizze a finom ízét és állagát. Kicsontozzák és sóban finoman pácolják. Élvezd a füstölt lazac lágyságát és nagyszerű ízét. A Pappudia BIO füstölt lazac teljes mértékben megfelel az Európai Unió által az ökológiai gazdálkodásra vonatkozó feltételeinek és előírásoknak. Ez azt jelenti, hogy a szállító szigorú feltételeket teljesített a lazac tenyésztésére, feldolgozására, szállítására és tárolására vonatkozóan.

Felhasználás

Tökéletes szendvicsekhez, pirítósokhoz, tésztákhoz és minden egyéb harapnivalóhoz és salátához.

A márkáról

Az, hogy nagyszerű ételeket eszel, nem feltétlenül jelenti azt, hogy megterheli a zsebedet. Ennek ékes példája a PAPPUDIA márka. Ez nem akármilyen márka. Varázsa a kiváló minőség, a kedvező ár és az íz kombinációjában rejlik, amibe egyszerűen beleszeretsz. És még egy „tudnivaló” tény – tudtad, hogy Pappudia, Yutto, Miil, Ubomi, Moddia és Dacello márkák ugyanannak a Rohlik Group családnak a tagjai? Minőség, amit elvárhatsz kedvező áron. Nem tudtad? Akkor nem tudod, miről maradsz le! Csak próbáld ki ezt!  A PAPPUDIA termékek a most bevezetésre kerülő “Minőség, jó áron” portfóliónk része. Keresd a kiváló minőséget igazán jó áron a Kifli termékkínálatában.

A gyártóról

A Hanseatic Group Európa második legnagyobb kereskedelmi és termelési csoportja, amely a hal- és tenger gyümölcsei ágazatra szakosodott, és mindenféle halat a világ különböző termelőhelyeiről szerez be. A Hanseatic Group az IFS szabvány szerint tanúsított. MSC/ASC, GGN, Global G.A.P. az ökológiai tanúsítványok pedig olyan szabványok, amelyeket a vállalat követ, és ennek megfelelően jár el.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

Max. 7 Celsius fokon tárolandó.

Beszállító

Hanseatic Delifood GmbH
Osterbrooksweg 60
DE-22869 Schenefeld
Németország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 7 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Lazac97 %
3 %
bükkfa füst

Tápérték: 100 g

Energia833 kJ/200 kCal
Zsír14 g
amelyből telített zsírsavak2 g
Szénhidrát0.5 g
amelyből cukor0.5 g
Fehérje18 g
3 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.