Okos döntés

Yutto

Yutto BIO Rizsital

1 l
BIONagyszerű ajánlat
Kedvezmény vége: 9. 24.
495 Ft 
495 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Yutto BIO Rizsital

A Yutto BIO Rizsital ízletes alternatívája a tehéntejnek köszönhetően nagyon magas rízskoncentrációjának (16%). 100%-ban bio, glutén- és laktózmentes ital. Hozzáadott cukor nélkül. Könnyű, édeskés íze van, amely kiválóan alkalmas kávéhoz vagy gabonafélékre öntve. Édes ízének köszönhetően jó választás desszertekhez, finom állagának köszönhetően pedig jól használható levesekben és könnyű szószokban, de lehet, hogy túl édes a sósabb receptekhez. A rizstej használható sütéshez, de mivel nagyon lágy, a recepthez valószínűleg más típusú sűrítőszerre lesz szükség.

Élvezd a rizs minden ízét! A Yutto BIO Rizsital egy ital, amely ideális könnyű reggelihez vagy hideg italhoz. Finom desszertek alapanyagaként is használható.

 

Felhasználási javaslat

100%-ban ízletes és sokoldalú ital. Legyél része egy finom és tápláló étrendnek: melegen a reggeli gabonapelyhekkel, hidegen frissítő italként vagy kreatív receptjeid finom összetevőjeként!

Fogyasztás előtt alaposan felrázandó.

A YUTTO-RÓL

Nagyszerűt enni nem jelent egyet a pénztárcád leapasztásával. Erre a legjobb példa a Yutto márka. A csábereje abban a kombinációban rejlik, hogy remek áron valóban finom ízvilágot kapsz, amelybe rögtön beleszeretsz. Ráadásul ízfokozók és adalékanyagok nélkül.

És még egy érdekesség: tudtad, hogy a Yutto mellett a Miil, Dacello, Pappudia, Fjoru és Moddia egyaránt kizárólag a Rohlik cégcsoportnál, azaz a Kiflinél kapható márkák? Ha még nem kóstoltad őket, akkor nem tudod, mit veszítesz: próbáld ki mindet!

A gyártóról

A Riso Scotti 1860 óta olyan régóta fennálló értékeket képvisel, amelyek itt is maradnak: minőség, hagyomány, innováció, szenvedély, amely mindig a fogyasztói igényekre összpontosul. Ez a családi vállalkozás több mint másfél évszázad alatt nőtt és fejlődött kézműves malomból ipari rizsfeldolgozó vállalattá, helyi cégből európai rizscsoporttá. Az idő múlásával a büszkeség és az elkötelezettség a legjobb rizs előállítására nem változott. A cég képes volt egyesíteni az eredet tiszteletét a piac által megkövetelt innovatív lökéssel és mindig fogékony maradt az ízlés és az étkezési szokások alakulására. A Riso Scotti ezért elkötelezte magát amellett, hogy olyan termékeket dolgozzon ki, amelyek fokozzák a rizs egészségügyi előnyeit anélkül, hogy feladnák az ízét. Ez az ultravilági történelem a Pó és a Ticino folyók közé szerencsésen beékelődő Pavia területén játszódik, a rizsföldek földjén, ami egyben a helyiek szerint a „víz földje."

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolandó és 3-4 mapon belül javasolt elfogyasztani.

Forgalmazó

Riso Scotti SpA
Via Angelo Scotti, 2
Pavia, 27100
Olaszország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
Rizs16 %
Ökológiai gazdaságból származó napraforgó olaj

Tápérték: 100 g

Energia259 kJ/61 kCal
Zsír0.9 g
amelyből telített zsírsavak0.2 g
Szénhidrát13.1 g
amelyből cukor8.5 g
Fehérje0.2 g
0.1 g
Élelmi rost g