Ehrmann
Ehrmann High protein vaníliás puding
200 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 18 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Sok fehérje, sok erő, sok kényeztetés: az High Protein vaníliás puding kifejezetten krémes, rendkivűl vanília ízű. Nemcsak nagyszerű, hanem egyedi is. Edényenként 20 gramm fehérjét tartalmaz, hozzáadott cukor nélkül, laktózmentesen.
Felhasználási javaslat
Kinyitás után fogyasztható.
Termelői információ
Az Ehrmann Németország egyik vezető tejüzemeként nagy hagyományokra tekint vissza. Ma az Ehrmann gyártás hat helyen van, és nemzetközileg is diverzifikált. Az Ehrmann családi tejüzem több mint 100 éves hagyománnyal rendelkezik. A „Családból, a családért” vezérelvüknek megfelelően fontos számukra a hosszú távú és fenntartható értékek megteremtése. Ehhez közös értékekre van szükség a családi vállalkozásukon belüli napi együttműködésben. A termékeket Ehrmann márkanév alatt értékesítik a világ több mint 70 országában. Több mint 2400 alkalmazottal.
Tárolás
Hűtve, 2-8°C közötti hőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
White Lake Kft.
2040, Budaörs
Vak Bottyán utca 24.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Ehrmann High protein puding vanília | |
Sovány tej | |
Tejfehérje | 8.5 % |
Tejszín | |
Módosított keményítő | |
laktáz | |
sűrítőanyagok | |
E407 - Karragén | |
cellulózgumi | |
Pórsáfrány sűrítmény | |
Édesítők | |
E950 - Aceszulfám-K | |
E955 - Szukralóz | |
Természetes vanilia aroma | |
természetes aroma | |
természetben eloforduló cukrokat tartalmaz |
Tápérték: 100 g
Energia | 319 kJ/66 kCal |
Zsír | 1.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 1 g |
Szénhidrát | 5.5 g |
amelyből cukor | 4 g |
Fehérje | 10 g |
Só | 0.12 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tej |