
Fagyasztott, hízott libamáj II.osztály
kb. 0,65 kgkb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Fagyasztott, hízott libamáj II.osztály
Fagyasztott, tisztított, vákuumfóliázott nyers, hízott libamáj.
Felhasználás
Kiengedés és felbontás után, ízlés szerint fűszerezve süsd.
Roston libamáj szeletek cukkinivel
Hozzávalók 4 főre:
- 60 dkg hízott libamáj
- 12 db új sárgarépa
- 4 db közepes burgonya
- 2 db nagyobb cukkini
- 1 csokor petrezselyem
- ½ liter főzőtejszín
- só, bors
Elkészítés
Tisztítsd meg a zöldségeket. A sárgarépán hagyd rajta a zöldjének kb. 1 centis részét. A cukkiniket vágd vastagabb karikákra. A libamájat vágd kb. 1,5 centis szeletekre. A megtisztított burgonyákat vágd vastagabb karikákra és rakd egy főzőedénybe. Sózd, borsozd és tejszínben főzd puhára. A sárgarépát párold készre.
A cukkinit serpenyőben extra szűz olívaolajjal süsd, párold, úgy, hogy roppanós maradjon. Ez pár perc alatt elkészül. Ezután add hozzá a cukkinihez a sárgarépákat, sózd, borsozd és szórd meg vágott petrezselyemmel.
Előmelegített serpenyőben süsd a libamájak mindkét oldalát aranybarnára. Sózd, borsozd, majd a libamáj szeleteket tedd 200 °C fokos sütőbe 2-3 percre. Helyezd a tányérra a libamáj szeleteket, mellé pedig a tejszínes burgonyát és a párolt zöldségeket.
Tárolás
Fagyasztva, -18°C-on vagy annál alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
Integrál Zrt.
Kiskunfélegyháza, Csongrádi út 101.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
libamáj |
Tápérték: 100 g
Energia | 1568 kJ/392 kCal |
Zsír | 35 g |
amelyből telített zsírsavak | 9.9 g |
Szénhidrát | 0.2 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | 16 g |
Só | 0 g |
Élelmi rost | g |