Clos des Miran

Clos des Miran bio kén nélkül Côtes-du-Rhône, vörös, 2021

0,75 l
BIO
4 190 Ft 5 587 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Franciaország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A megjelenített évjáratot és alkoholfokot igyekszünk a legpontosabban feltüntetni, de mivel az évjáratváltások idején előfordulhatnak eltérések, így kérjük, vásárlás előtt érdeklődj az aktuális évjáratról az ügyfélszolgálatunknál, amennyiben ez szempont a termék kiválasztásánál.

Clos des Miran bio kén nélkül Côtes-du-Rhône, vörös, 2021

A Clos des Miran dűlő a Côtes du Rhône borvidék déli részén, Valence-től délre található, ahol Syrah és Grenach szőlőből készült bor. Három régió kereszteződésében: A szőlőültetvény a Rhône-Alpes, Languedoc-Roussillon és Provence-Alpes-Côtes d'Azur három pontján, a Mas Conil síkságon, Pont-Saint-Espritben, a Gard körzetben található.
Illata gyümölcsös, apró fekete gyümölcsökkel, fűszeres és virágos aromákkal. Ízében is a gyümölcsös jegyek dominálnak, melynek növényi aromák adnak komplexitást (kakukkfű, rozmaring). Tökéletes vörös vagy grillezett húsokhoz, mártásos húsokhoz, vagy ízletes húsokhoz, mint például báránysült, marhaborda, kacsamell vagy darált vad. Ugyanilyen jól párosul fűszeres ételekhez és nyersen préselt sajtokhoz. Alkoholtartalom: 14,5%.

Termelői információ

Joseph Helfrich azzal a szándékkal hozta létre a Les Grands Chais de France csoportot több mint 40 évvel ezelőtt, hogy kielégítse a borkedvelők szomját. A csoport története elsősorban egy család története, amelyet a bor és a terroir iránti szenvedély vezérel. Sikerük annak a családi szellemnek  köszönhető, amely minden alkalmazottunkat összeköti, és amely a csapatokat közös jövőképen keresztül egyesíti: "A fogyasztók szerte a világon élvezzék a borok hatalmas sokszínűségét és a francia és külföldi terroirok hitelességét." A Les Grands Chais de France csoport különleges partnerséget alakított ki a bortermelőkkel, és Franciaország legnagyobb magánborászata. A GCF csoport székhelye az elzászi Petersbachban található, ami stratégiai szempontból Európa szívében helyezkedik el.

Tárolás

Tárold 14-15 °C, száraz és hűvös helyen.

Forgalmazó

Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft.
7150 Bonyhád, Schweitzer tanya 029/3. hrsz.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.