Funky Forest

Funky Forest® Thirsty Tucan - alma - mangó - sütőtök smoothie

250 ml
Visszaváltható csomagolás
699 Ft 2 796 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Mangó és a tök bemutatja: egy egzotikus kaland

Vigyázat, a látszat csal! A fa alatt ásítozó tukán pontosan tudja hogy mit csinál most éppen: pont semmit. Nagy szüksége van ugyanis a töltődésre az egész heti rohangálás után. Tele a naptár fontosabbnál fontosabb találkozókkal és minden találka újabb ötleteket szül. Azt sem tudja hol áll a feje. Néha már az az érzése, hogy ő maga teljesen elveszik az ügyes-bajos teendők közepette. Extravagáns ruhakölteményei azért mindig visszahozzák őt a valóságba. Merész cuccokat párosít egymással, de az eredmény általában lehengerlő. Ahogy most is: almát, mangót, sütőtököt és gyömbért mixelt össze és ki hinné: megint tökéletesen harmonikus Funky Forest itókát alkotott. A mangó trópusi édessége, a sütőtök laktató telítettsége és a gyömbér különleges ereje egyszerre egzotikus, selymesen itatja magát és borzasztóan laktató.

Alapanyagok:

  • alma 39,8%
  • mangópüré 30%
  • sütőtökpüré 30%
  • gyömbér 0,2%

Termelői információ

Alapításukkor fontos szempont volt, hogy az alapanyagok nagyrészt helyi, illetve nyomon követhető forrásból származzanak, és hogy üzemüket egy hátrányos helyzetű térségben építsék fel, hozzájárulva ezzel a szakképzett munkaerő helyben tartásához. Egyedi ízkombinációikat pedig szándékosan úgy alkották meg, hogy azok nagy részéhez a régióban lévő gyümölcstermelők tudják biztosítani az alapanyagot. A márka fenntarthatóságra és ökológiai lábnyomuk minimalizálására törekszenek, és hiszik, hogy ezek a finom zöldségek és gyümölcsök a természet ajándékai, ezért tisztelettel bánnak a maradékokkal is: ezeket a szécsényi állatfarm bájos lakói kapják meg takarmányként.

A kezdetektől valami egyedit, extrát, minőségit, újat terveztek létrehozni, így született meg a Funky Forest márka! Válaszd a megújult csomagolású Funky Forest smoothiekat és présleveket és rázd fel Magad! Az új külső ellenére a Funky Forest smoothiek és préslevek minősége és beltartalma változatlan maradt, termékeink továbbra is:

- adalék- és tartósító-mentesek és kizárólag természetes összetevőből készülnek

- alapanyagaink hazai termelésből, fenntartható módon kerülnek a palackokba

- minden termékünk vegán

Funky Forest - funkybb, mint valaha!

Tárolás

Szobahőmérsékleten (5-25 Celsius fok között) tárolandó.

Forgalmazó

Házikó Farm Kft.
Szécsény, Ludányi út 2, 3170


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Almalé39.8 %
Mangópüré30 %
Sütőtökpüré30 %
Gyömbérlé0.2 %

Tápérték: 100 g

Energia262 kJ/62 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát14.1 g
amelyből cukor14.1 g
Fehérje0.4 g
0.01 g
Élelmi rost1.3 g