Chicco

CHICCO Felülettisztító spray

500 ml
2 849 Ft 5 698 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Illatmentes Felülettisztító spray, 500 ml Ideális tisztítószer minden háztartási felülethez (konyha, fürdőszoba, stb.) és minden tárgyhoz, mellyel a gyermek kontaktusba kerül (etetőszék, pelenkázó, játékasztal, stb.). Színezőanyag-mentes. Állatkísérlet-mentes és állati összetevőktől mentes. Fémallergia-tesztelt: nikkel, króm és kobalt-tesztelt. Dermatológiailag tesztelt. 99%-ban természetes eredetű összetevőkből áll. Az összetételt gazdagítja a zöldtea-kivonat, amelynek antibakteriális tulajdonsága van – másodlagos hatás. vegán termékminősítés VEGAN SOCIETY védjegy: A termék állatkísérlet-mentes és állati összetevőktől mentes vegán termék.

Használat

Fújd a hígítatlan vegyületet közvetlenül a tisztítani kívánt felületre lemosás céljából. Használata után a leöblítés nem szükséges. Száraz, tiszta törlőkendővel vagy papírtörlővel töröld szárazra a felületet. Használat után alaposan moss kezet. Használat előtt olvasd el a terméken lévő biztonsági és használati utasításokat. Háztartási hulladékként kezelhető. Csökkentett környezeti hatás: A kritikus hígítási térfogaton kalkulálva, amely figyelembe veszi a készítmények biológiai lebonthatóságát és toxicitását a vízrendszerek számára.

A márkáról

Szülőnek lenni jó dolog, de mint sok minden ezen a világon, sok erőfeszítést igényel. És ezen az úton előfordulhat, hogy nem mindig érzi magát összeszedettnek az ember. Mi a Chicco-nál azon igyekszünk, hogy ezt a fantasztikus kalandot minél kevésbé nehézzé vagy gyötredelmessé tegyük, figyelve a mai és a jövőbeli szülők igényeire. De amit valójában végzünk, az valami ennél is több: a szülőség ideája, vagyis egy olyan koncepció, amely átfogja azt az egész embercsoportot, akik különböző módon gondozzák a gyermekeiket. Bárhol is vagy a világon, aki gyermeket gondozol, mi ott vagyunk melletted.

Tárolás

Tartsd távol élelmiszerektől és italoktól. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel.

Biztonsági figyelmeztetések

Súlyos szemirritációt okoz. Szembe ne kerüljön. HA SZEMBE KERÜL: azonnal öblítsd a szemet bő folyó vízzel több percen át, vedd ki a kontaktlencsét, ha van, majd folytasd az öblítést. Tartós szemirritáció esetén: fordulj orvoshoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék flakonját vagy címkéjét. GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!

Forgalmazó

Babycare International Kft.
1113 Budapest, Badacsonyi utca 24.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Anionos felületaktív anyagok, nem ionos felületaktív anyagok kevesebb, mint 5%