Peperlini - mini paprika

250 g

FRISSESSÉGI GARANCIA

Ments meg 700 Ft-ért
Elfogyott. Várható sze.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Peperlini - mini paprika

A Peperlini három különböző színű, sárga, piros és narancssárga mini édes paprika. Ez egy tökéletes keverék, nem fogod tudni csak az egyiket szeretni, mindhármat meg akarod enni majd. Három különböző paprikafajta, amelyek egymással kompatibilisek, és megfelelő arányban összeillesztve egyedi, utánozhatatlan keveréket alkotnak. Vittoria, Acate, Santa Croce Camerina települések, Szicília délkeleti részén; kizárólag talajon, üvegházakban termesztett, a leghatékonyabb hagyományos termesztési technikákat alkalmazva termesztik.

Érdekessége

Színtől függetlenül nagyon gazdagok vízben és C-vitaminban. A kálium koncentrációja nagyon magas, míg a nátriumé nagyon alacsony, ami természetes vízhajtó tulajdonságokkal ruházza fel őket. Könnyű, egészséges, és más paprikákkal ellentétben nem terheli meg az emésztést, ezért nyersen is fogyasztható.

Kézzel szedik, amikor a gyümölcs teljesen érett; a szüretet követő 4 órán belül a csomagolóüzembe szállítják, az átvételkor ellenőrzik és értékelik, és szigorúan kézzel, gondosan, újrahasznosított anyagból (Rpet) készült vagy könnyen újrahasznosítható csomagolásban dolgozzák fel. 

Felhasználási javaslat

Peperlini és friss rukkola saláta

Hozzávalók 2 személyre 

  • 4 mini Peperlini® paprika
  • 80 g rukkola
  • extra szűz olívaolaj
  • citromlé, 2 evőkanál fenyőmag
  • 1 teáskanál akácméz
  • fekete bors

Mosd meg a rukkolát, szárítsd meg, és tedd egy salátástálba! A mini paprikákat mosd meg, szárítsd meg, majd vágd őket karikákra, távolítsd el a végüket és a magokat! A rukkolát és a mini paprikát keverd össze egy salátástálban. Készítsd el az öntetet 3 evőkanál olaj, a citromlé, a méz, a só és a bors elegyítésével. Pirítsd meg a fenyőmagot egy tapadásmentes serpenyőben, öntsd a salátára, díszítsd a fenyőmaggal, és tálald!

*A kép illusztráció.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, 4°C-on tárold. 

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Paprika