Alnatura
Alnatura BIO Magozott datolya
200 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Alnatura BIO Magozott datolya
A gyümölcsös, édes és enyhén mézes ízű datolya nem csak önmagában fogyasztva ízletes. Alkalmas müzli, gyümölcssaláta, péksütemények vagy gyümölcskenyér összetevőjének is. A datolya egzotikus hatást kölcsönöz egy chutney- vagy curry-fogásnak.
Az Alnatura datolya biotermesztésből származik, óvatosan szárítják és kimagozzák.
Termékinformáció
- Bio minőség
- Magozott, szárított gyümölcs
- Szárítással és pasztőrözéssel tartósítva
- Édes, mézszerű ízű
Termelői információ
Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig – az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.
Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Datolya |
Tápérték: 100 g
Energia | 1256 kJ/296 kCal |
Zsír | 0.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.2 g |
Szénhidrát | 67 g |
amelyből cukor | 55 g |
Fehérje | 2.3 g |
Só | 0.03 g |
Élelmi rost | 8.7 g |
Allergének
Nyomokban tartalmazhat: |
Földimogyoró |
Diófélék |
Szezámmag |