Pedigree DOG

Pedigree DentaStix Fresh mindennapi fogápoló jutalomfalatok 10-25 kg-os kutyák számára 7 db

180 g
999 Ft 5 550 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pedigree DentaStix Fresh mindennapi fogápoló jutalomfalatok 10-25 kg-os kutyák számára 7 db

A Pedigree-nél hiszünk abban, hogy a kutyák jót tesznek velünk. Csodálatos ártatlanságukkal minden nap előcsalogatják a bennünk rejlő jót. A Pedigree az ízletes és egészséges kutyaeledelek és jutalomfalatkák teljes kínálatát nyújtja, amely mindent megad a kutyáknak, biztosítva a kitörő életörömükhöz nélkülözhetetlen energiaellátást. Így a gazdik táplálékkal hálálhatják meg kutyájuk jóságát nap mint nap.

Kutatások kimutatták, hogy 3 éves kor felett 5-ből 4 kutyának fogínybetegsége van, amit a fogíny vonalában lerakódó lepedék és fogkő okoz. Ez hatékony szájápolási rutinnal, például a Pedigree Dentastix Fresh használatával csökkenthető. A kutyák számára alapvető fontosságú, hogy foguk és ínyük egészséges legyen, mivel ők mindenhez a szájukat használják. Tudományos kisérletek igazolták, hogy a Pedigree Dentastix Fresh daily fogápoló rágórudacskái egyedülálló X-alakjuknak köszönhetően, mindennapos használat mellett akár 80%-kal csökkentik a lepedékképződést. A Pedigree jutalomfalat összetevői között megtalálható a zöldtea kivonat és a szabadalmaztatott eukaliptusz olaj keverékének egyedülálló hatóanyaga, amely bizonyítottan frissíti a kutya leheletét. A terméket úgy terveztük, hogy hosszan tartó rágcsálás esetén fejtse ki hatását. A kutyarágó gyengéden érdes állaga és az aktív összetevők a nyállal együtthatva segítenek csökkenteni a fogkő- és lepedékképződést. Ráadásul a fogápolási előnyök miatt érzett örömünket tovább fokozza, hogy a Pedigree Dentastix Fresh fogápoló rágók zamatos ízűek, alacsony zsírtartalmúak és mesterséges színezékanyagok, aromák vagy hozzáadott cukor nélkül készülnek. Pedigree - hálálja meg táplálékkal kutyája jóságát! A Pedigree a Waltham állatélelmezési kutatóközpont táplálkozási szakemberei és állatorvosai segítségével fejlesztette ki az ízletes fogápoló rágórudacskákat, melyek csökkentik a fogkő- és lepedék lerakódását, és ezáltal segítenek csökkenteni a kutyák fogínybetegségének kockázatát.

 

  1.  A Pedigree Dentastix Fresh kutya fogápoló rágó tudományosan igazoltan akár 80%-kal csökkenti a lepedék lerakódását napi használat esetén. A Pedigree daily kutya fogápoló rágó óvja a száj egészségét.
  2. A Dentastix Fresh fográgó zöldtea kivonat és eukaliptuszolaj egyedülálló keverékével készül, amely igazoltan frissíti a leheletet kellemessé téve a testközeli kapcsolatot kutyatársunkkal.
  3. A Pedigree Dentastix Fresh daily fogápoló rúd kifejlesztésében a Waltham Központ állatorvosai és élelmezési szakemberei segédkeztek. A Dentastix rendszeres használat esetén segít csökkenteni a fogínybetegség kialakulásának kockázatát (kis/közepes/nagyméretű) kutyáknál.
  4. A Dentastix daily fresh fogápoló rágórudak alacsony zsírtartalommal, hozzáadott cukor és mesterséges színezékek vagy aromák nélkül készülnek. Pedigree kutyarágók – egészséges fogápoló jutalomfalatok kutyáknak.
  5. Az ízletes Dentastix Fresh kutyarágó egyes vagy multipack kiszerelésben is kapható, különböző méretekben, hogy hatékony szájápolást nyújthasson a kis, közepes vagy nagyméretű kutyáknak. Válassza a Pedigree kutya jutalomfalatokat!

Felhasználási javaslat

Közepes testű kutyáknak (pl. spániel) 1 darab naponta. A jutalomfalat csak 10 kg és 25 kg közötti testtömegű kutyák számára ajánlott. A termék nem adható 4 hónapnál fiatalabb kölyökkutyáknak. A frissesség felbontás utáni megőrzése érdekében zárd vissza a csomagolást a visszazáróval. Ne feledkezz meg friss ivóvizet biztosítani kedvenced számára.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Mars Magyarország Értékesítő Bt.
1136 Budapest Bocskai út 134-146.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

válogatott gabonafélék
Növényi eredetű származékok
Koffeinmentes zöld tea kivonat0.2 %
Ásványi anyagok
nátrium-tripolifoszfát2.3 %
Hús és állati származékok
Olajok és zsírok
Eukaliptuszolaj0.03 %

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír1.3 g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje8.1 g
g
Élelmi rost0.2 g