ManóMenü

ManóMenü® Szilikon pürétartó (rózsaszín)

1 db
3 799 Ft 3 799 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Kína,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Amint megkezdődik a hozzátáplálás, két dologgal fogsz szembesülni: nincs idő minden nap főzőcskézni és szinte kiszámíthatatlan melyik nap mennyi fog elfogyni az előkészített pürékből. Éppen ezért érdemes előre nagyobb adagot elkészíteni és mindig annyit elővenni, ami várhatóan el fog fogyni. Próbáld ki a ManóMenü szilikon pürétartót, mely praktikus segítség a konyhában.

  • Babaméretekre szabott adagok: Ebben a tartódobozban egy-egy babaadanyi pürének van hely minden rekeszben.
  • Praktikus tető: Ez a fedél biztosítja, hogy a fagyasztóba, hűtőszekrénybe helyezett ételek ne tudjanak kifolyni. A rápattintható fedél biztosítja továbbá a szagtalanságot. Így biztos lehetsz benne, hogy sem a hűtőben sem, a mélyhűtőben nem szed össze semmilyen oda nem illő szagot a benne tárolt étel.
  • Átlátszó fedél: így nem kell kinyitnod a dobozt, hogy megnézd melyik részében mennyi alapanyag van még.
  • Tartós alapanyagból készült: ez a kék színű bébiétel tároló minőségi szilikonból készült. Biztos lehetsz benne, hogy hosszú ideig szolgálni fogja az igényeiteket.
  • Bababarát alapanyag: Nem tartalmaz semmilyen egészségre káros hozzáadott anyagot, amely esetleg kioldódhatna az ételbe tartós használat során. Az EU egészségügyi irányelveinek megfelelő alapanyagból készült.

Használat

Bébiétel tárolására kialakított ételtároló, mely tetővel zárható. Használható hűtőszekrényben és fagyasztóban is -20 fokig. Használható sütőben is +240 fokig. Használható mikrohullámű sütőben és mosogatógépben is. BPA mentes, FDA tanusítvánnyal rendelkezik, nem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot.

A márkáról

Válaszd Te is a legjobbat gyermekednek! Hozzátáplálással és étkezéssel kapcsolatos baba-mama termékek és kiegészítők egy helyen. 

Tárolás

Száraz helyen tárolandó!

Forgalmazó

ManoFood Kft.
8500 Pápa, Gábor Dénes utca 43.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Szilikon100 %

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g