

Leimer
Leimer sajt ízesítésű pirított kenyérkocka
100 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Leimer sajt ízesítésű pirított kenyérkocka
A LEIMER ropogós krutonjai sütőben sült fehér kenyérből készültek. Közvetlenül a sütés után a kenyeret kockákra vágják, pörkölik, majd speciális sajtos fűszerkeverékükkel ízesítik.
Felhasználási javaslat
Tökéletes hozzávaló salátákhoz és levesekhez, de snack-ként is finom.
Termelői információ
A LEIMER évtizedek óta egy megbízható élelmiszeripari cég, állandó termékminőséggel. A gyártást a cég filozófiája határozza meg, amely így hangzik: „minőség a frissességen keresztül”. A termékek változatlan prémium minőségét az állandó minőségellenőrzés garantálja, ezzel megfelelve vásárlóik legmagasabb igényeinek is.
A LEIMER termékeivel magabiztosan mozoghatsz a konyhában, hiszen olyan élelmiszereket kínálnak, amelyek igazi klasszikusok a konyhaszekrényben, vagy elengedhetetlen hozzávalói az új és kreatív ételeknek. Kínálatukban megtalálható zsemlemorzsa, kruton, kenyérkocka, levesbetét, valamint bio vagy gluténmentes alapanyag is.
Tárolás
Fénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
Point Marketing Kft.
2519 Piliscsév
Topol u. 1.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Búzaliszt | |
Pálmazsír | |
Étkezési só | |
Édes tejsavópor | |
Cukor | |
sütőélesztő | |
Sajtpor | 0.4 % |
Élesztő kivonat | |
Fokhagyma | |
Petrezselyem | |
joghurtpor | |
Aroma |
Tápérték: 100 g
Energia | 1880 kJ/448 kCal |
Zsír | 19 g |
amelyből telített zsírsavak | 9.4 g |
Szénhidrát | 58 g |
amelyből cukor | 5.1 g |
Fehérje | 11 g |
Só | 3.8 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Zeller |