Myne

Myne Balzsam Körömvirág - Tamanu - Illatmentes

40 g
3 999 Ft 99 975 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Myne Balzsam Körömvirág - Tamanu - Illatmentes

Babapopsira, érzékeny, kipirosodó, ekcémás bőrre, szélfútta orcákra és a megfázós időszakban kipirosodó orrocskákra. Hatóanyagbomba az egészséges bőrért! Sok embernek gyakran kipirosodik, kiszárad a bőre, ezért kevertük ki ezt a balzsamot. Csupa olyan alapanyagot tartalmaz, ami jót tesz a bőrnek, mint a napraforgó olaj, a sheavaj, a cink-oxid, az E-vitamin és a méhviasz. Ezek hatóanyagai erősítik a bőr védőrétegét és nedvességmegtartó képességét. A körömvirág olaj antioxidáns és gyulladáscsökkentő, segít a száraz, irritációra hajlamos, ekcémás bőr problémáin, napégés esetén is jót tesz. A tamanu olaj a tamanufa magjából préselt olaj, ekcémára, bőrgyulladásra gyakorolt pozitív hatása miatt használják leginkább a bőrápolásban. Segít a hegek, bőrcsíkok eltüntetésében, valamint keringésjavító hatással bír. Ez a balzsam illatmentes, így érzékeny, sőt, baba- és kismamabőrre is használhatóak! A Myne-nél minden a természetről szól: 100% természetes alapanyagok, lebomló, komposztálható csomagolásban, még a festék is környezettudatos, szójababból készült. 

A márkáról

Máthé Csilla vagyok, a Myne zero waste natúrkozmetikum márka tulajdonosa. Vízmentes formulákkal dolgozunk, így a termékeinknek kiemelkedően magas a hatóanyag tartalma, a csomagolásunk pedig akár otthon is komposztálható. A márka története az első kisfiam születésével kezdődött: nyári baba lévén kerestem egy olyan napfényvédő krémet, amit szívesen rákennék a bőrére, de nem találtam megfelelőt, így magam csináltam egyet. Ezzel teljesen beszippantott a natúrkozmetikumok világa, elvégeztem egy kozmetikumkészítő iskolát, és összeállítottam egy vegyész-gyógyszerész csapatot, akik segítettek a termékpalettánk kifejlesztésében. A márka Mix Your Nature néven 2020-ban született meg: 100% természetes alapanyagokkal, komposztálható csomagolásban, magas hatóanyag-tartalommal dolgozunk.

Rövid történetünk alatt 10 neves díjban is részesültünk, a bronz ajakápolónk közönségdíjat kapott a Joy Prix de Beauté versenyen, a fényvédő testápolónk pedig 3. helyezett lett. Érzékeny, ekcémás vagy problémás bőrre kiváló választás a gyulladáscsökkentő balzsamunk körömvirág- és tamanuolajjal, az arcápoló stiftünk ligetszépe-olajjal és hialuronsavval, vagy pedig a feszesítő testápoló stiftünk kávévajjal. 2024-ben befektetést kaptunk a Cápák között műsorban.

Használat

A balzsamot egyenletesen oszlasd el a bőrödön.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt végezz bőrtesztet: egy kis felületen oszlasd el, majd várj 24 órát. Irritáció esetén ne használd. A latexre, dió- és mogyorófélékre érzékenyeknél allergiás reakció léphet fel.

Forgalmazó

Your Nature Kft.
1094 Budapest Viola utca 38-40. fsz.2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

helianthus annuus seed oil
butyrospermum parkii butter
cera alba
glycine soja oil
calendula officinalis flower extract
tocopherol
zinc oxide
tocopherol
Calophyllum inophyllum seed oil

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g