Myne

Myne Arcápoló Stift Ligetszépe - Hialuron - Illatmentes

20 g
5 599 Ft 279 950 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Myne Arcápoló Stift Ligetszépe - Hialuron - Illatmentes

Arcápoló száraz, érzékeny bőrre, magas hatóanyag-tartalommal, gyakorlatilag egy szilárd arcszérum. Egy nő pipereszekrényében többféle arckrém található meg, nappali és éjszakai vegyesen. Van, amelyik csalódást okozott, némelyik kap még egy esélyt, de aztán jön a következő, ami tökéletes ápolást ígér. A mienk minden funkciót ellát: vettünk kandelillaviaszt, mogyoróolajat, oliva szkvalént, sheavajat, makadámia olajat, rizsolajat, B5 provitamint, allantoint, aloe vera port és E-vitamint, melyek mind védik a bőrt. Segítenek megőrizni nedvességtartalmát, kiegyenlíteni tónusát, megakadályozzák, hogy kiszáradjon, illetve gyulladáscsökkentő hatásukkal nyugtatják, és öregedést gátló hatással is bírnak. Hozzáadtunk ligetszépe olajat, amelyet a népi gyógyászat bőrregeneráló, hidratáló, ránctalanító hatása miatt használ, valamint hialuronsavat, mely fiatalítja a bőrt és megköti a benne lévő vizet. Vegán termék. Illóolaj, illatanyag és tartósítószer-mentes.

A márkáról

Máthé Csilla vagyok, a Myne zero waste natúrkozmetikum márka tulajdonosa. Vízmentes formulákkal dolgozunk, így a termékeinknek kiemelkedően magas a hatóanyag tartalma, a csomagolásunk pedig akár otthon is komposztálható. A márka története az első kisfiam születésével kezdődött: nyári baba lévén kerestem egy olyan napfényvédő krémet, amit szívesen rákennék a bőrére, de nem találtam megfelelőt, így magam csináltam egyet. Ezzel teljesen beszippantott a natúrkozmetikumok világa, elvégeztem egy kozmetikumkészítő iskolát, és összeállítottam egy vegyész-gyógyszerész csapatot, akik segítettek a termékpalettánk kifejlesztésében. A márka Mix Your Nature néven 2020-ban született meg: 100% természetes alapanyagokkal, komposztálható csomagolásban, magas hatóanyag-tartalommal dolgozunk.

Rövid történetünk alatt 10 neves díjban is részesültünk, a bronz ajakápolónk közönségdíjat kapott a Joy Prix de Beauté versenyen, a fényvédő testápolónk pedig 3. helyezett lett. Érzékeny, ekcémás vagy problémás bőrre kiváló választás a gyulladáscsökkentő balzsamunk körömvirág- és tamanuolajjal, az arcápoló stiftünk ligetszépe-olajjal és hialuronsavval, vagy pedig a feszesítő testápoló stiftünk kávévajjal. 2024-ben befektetést kaptunk a Cápák között műsorban.

Használat

Az arápolót a csomagolásból alulról kitolva egyenletesen oszlasd el körkörös mozdulatokkal az arcaidon, majd a kupakkal zárd le.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt végezz bőrtesztet: egy kis felületen oszlasd el, majd várj 24 órát. Irritáció esetén ne használd. A latexre, dió- és mogyorófélékre érzékenyeknél allergiás reakció léphet fel.

Forgalmazó

Your Nature Kft.
1094 Budapest Viola utca 38-40. fsz.2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

euphorbia cerifera cera
Corylus Avellana Seed Oil
squalane
butyrospermum parkii butter
macadamia integrifolia/tetraphylla seed oil
aqua
sorbitan olivate
oenothera biennis oil
d-panthenol
oryza sativa bran oil
tocopherol
glycerin
sodium hyaluronate
allantoin
Aloe Barbadensis Leaf Powder

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g