Callebaut

Callebaut tejcsokoládé

400 g
5 399 Ft 13 498 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Származási ország: Belgium,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékinformáció

Callebaut 823 - belga tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga tejcsokoládé, harmonikus tejes-, kakaós-, és karamellás ízzel.

Használati útmutató

A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható dessszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.

Felhasználási javaslat

Csokoládés Madeleine

Hozzávalók:

  • 295g egész tojás
  • 140g méz
  • 150g Callebaut 823 tejcsokoládé
  • 130g porcukor
  • 230g vaj
  • 280g finomliszt
  • 12g sütőpor
  • 3g só

Elkészítés:

  • A tojást keverd ki a mézzel.
  • Add hozzá a sütőporral, a porcukorral és a sóval elkevert lisztet.
  • A csokoládét a vajjal olvaszd fel és keverd a tésztához.
  • Az elkészült tésztát pihentesd egy éjszakán át hűtőszekrényben.
  • Habzsák és nyomócső segítségével töltsd Madeleine formába a tésztát, majd 200°C-os sütőben 8 perc alatt süsd készre.

Termelői információ

Octaaf Callebaut 1911-ben alapította meg csokoládégyárát egy belga kisvárosban, Wieze-ben. Az ezt követő években dolgozta ki és tökéletesítette azokat a receptúrákat, melyek 811, 823 vagy éppen W2 néven a mai napig ismerősen csengenek a gazdag csokoládés ízek rajongóinak fülében. A világ vezető csokoládégyártójaként számos innováció fűződik a Callebaut márkanévhez, többek között az utóbbi évek legizgalmasabb fejlesztése, a Ruby csokoládé.

VÁLOGATOTT ÉS NYOMONKÖVETHETŐ KAKAÓBABBÓL KÉSZÜLT

A Callebaut már 2012 óta élen jár a fenntartható kakaóbab termelésben. További lépésként valamennyi Callebaut Finest Belgian Chocolate készítéséhez felhasznált kakaómassza ezentúl kizárólag nyomonkövethető és 100%-ban fenntartható termelésből származó kakaóbabból készül. Minden egyes kakaóbab-szállítmány külön-külön visszakövethető egészen a származási helyéig, addig a farmerközösségig, ahol megtermett Ghánában, Elefántcsontparton vagy éppen Ecuadorban.

A Callebaut Finest Belgian csokoládék egyedülállóan gazdag kakaós karaktere, az édes, savas és keserű ízek tökéletes harmóniája, illetve gyümölcsös zamata új lendületet visz minden csokoládés édességbe. A házasítás során minden egyes kakaóbabnak fontos szerepe van a páratlan Callebaut íz kialakításában. Hogy is van ez? Nos, minden egyes kakaóbab megmutatja származási helyének sajátos karakterét.

ELEFÁNTCSONTPART

Az elefántcsontparti kakaóbabok adják minden Finest Belgian csokoládé gerincét. Nekik köszönhetjük az erőteljes kakaós ízt, amit mindannyian szeretünk.

ECUADOR

A kellemesen kesernyés ízvilág eléréséhez az ecuadori kakaóbabokat gondosan szelektálják. Ezek a babok különleges aromájukkal gazdagítják a végleges babkeveréket.

GHÁNA

Intenzív aromájukkal a ghánai kakaóbabok is elengedhetetlenül szükségesek a tökéletes végeredményhez. Kellő mértékben adva a házasításhoz ezek a kakaóbabok adják a csokoládé gyümölcsös zamatát és friss savasságát.

Tárolás

12-20 °C között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!

Forgalmazó

Goodwill National Trading Kft.
2142 Nagytarcsa
Alsó ipari körút 16.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Cukor
Kakaóvaj
Teljes tejpor
Kakaómassza
Emulgeálószer
szója lecitin
Természetes vanilia aroma

Tápérték: 100 g

Energia2357 kJ/563 kCal
Zsír36 g
amelyből telített zsírsavak22 g
Szénhidrát51 g
amelyből cukor50 g
Fehérje7 g
0.21 g
Élelmi rost2.1 g

Allergének

Szójabab
Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.