Berger

Berger Ropogós sonka

150 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 11 NAPIG

1 299 Ft 8 660 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Berger Ropogós sonka

Sertéshúsból készült klasszikus főtt sonka. A körülötte lévő szalonnaköntös miatt ropogósra sült finom főtt sonka, amely tradícionális ízek alapján készült.

A ropogós sonka egy ízletes és tápláló csemege, melyet a legfinomabb sonkadarabokból készítenek. A ropogós sonka különlegessége abban rejlik, hogy alaposan megfőzik és füstölnek, így elérve az egyedülálló ízvilágot és ropogós textúrát. Ideális választás lehet szendvicsekhez, salátákhoz vagy akár magában is, hogy minden falatnál élvezhesse a sonka gazdag ízeit és ropogós szerkezetét. Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, a ropogós sonka mindig kiváló választás a kulináris élvezetekhez!

Termelői információ

A Berger egy osztrák családi húsfeldolgozó vállalkozás, amelyet ma már a negyedik generáció vezet. A Berger világában az idő 125 éve hasonlóan telik: mindennap elkötelezett munkával, hogy a jól ismert ízletes sonkaféléket nyújtsák fogyasztóik számára, a legjobb osztrák minőségben, szeretettel.

Használat

Nagyobb átmérőjű felülete kiválóan alkalmas szendvicsek készítéséhez.

Tárolás

0-5°C között tárolandó

Forgalmazó

HSCL-Schinken Kft.
9700 Szombathely, Alkotás utca 45.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 11 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Tápérték: 100 g

Energia616 kJ/147 kCal
Zsír7 g
amelyből telített zsírsavak2.9 g
Szénhidrát1.5 g
amelyből cukor1.2 g
Fehérje19 g
2 g
Élelmi rost g