Benfatto
BENFATTO Vegetáriánus spenótos ricottás canelloni
250 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
BENFATTO Spenótos ricottás canelloni
Hagyományos sült olasz búzadaratészta, cannelloni üreges tekercsek formájában, ricottával és spenóttal töltve. Mindenki ismeri ezt az étlet, de ritkán van türelmünk tökéletesre főzni és tökéletesen megtölteni őket. Olasz klasszikus, amely főzés nélkül, az íz tökéletes megőrzésével egyedülálló élményt nyújt, ráadásul mosogatnivaló nélkül. A serpenyőből az ételeket egyenesen speciális tányérokra teszik, amelyek tökéletesen vákuumoltak a tartósság megőrzése érdekében. Finom, egyszerű és gyors ebéd.
Felhasználás
Mikrohullámú sütő: Melegítsd fel a terméket fóliával fedett tálcájában 2 percig 750 Watton (ne szúrjd át vagy távolítsd el a fóliát). A melegítés során a védőfólia elkezd felemelkedni, gőzbuborékot képezve, amely egyenletesen felmelegíti a terméket. Hagyd állni 30 másodpercig, mielőtt lehúzod a fóliát, majd kóstold meg.
Hagyományos sütő: távolítsd el a fóliát. Melegítsd elő a sütőt 180°C -ra, tedd a tálcát közvetlenül a sütőbe 20 percre, majd kóstold meg.
A séf javaslata: adj hozzá reszelt parmezán sajtot.
Termelői információ
Hiszünk a jól elkészített ételekben, de tisztában vagyunk vele, hogy a modern idők nem mindig teszik ezt lehetővé. Ezért válogattuk össze a kiváló alapanyagokat, a legjobb hagyományos olasz recepteket és innovatív tartósítási technikákat alkalmaztunk, hogy a jó ételek szerelmesei bármilyen alkalomból és rövid időn belül jól étkezzenek. Célunk, hogy minden embernek lehetősége legyen teljes kényelemben élvezni a kiváló minőségű termékeket.
A gyártóról
A családi vállalkozás története az 1960-as években kezdődött egy kis hentesboltban, amelyet a mai üzlettulajdonos édesapja és nagyapja alapított. Az igazi álom 1989-ben vált valóra, amikor Lavezzolában felépítették saját Golfera üzletüket. A Golfera Lavezzola elsősorban a mesterség iránti rajongása miatt vált Európa egyik legrangosabb vállalatává. A társaság célja hagyományos olasz finomságok minőségi előállítása húsból, illetve különbüző készételek előállítasa a legjobb minőségű alapanyagokból.
Tárolás
0°C - +4°C között. Felbontás után tedd vissza a hűtőszekrénybe, és 24 órán belül fogyaszd el.
Forgalmazó
GOLFERA IN LAVEZZOLA SPA
Via dell'Industria 6/8
48017 Lavezzola (RA) Olaszország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Töltelék | 62 % |
Ricotta sajt | 40 % |
Tejsavó | |
Tej | |
Só | |
spenót | 22 % |
burgonyapehely | |
pasztőrözött tej | |
Hagyma | |
Extra szűz olívaolaj | |
POD Parmigiano Reggiano sajt | |
Tej | |
Só | |
oltóanyag | |
Vaj | |
Tojás | |
Só | |
Szerecsendió | |
fekete bors | |
Zöld tojásos tészta | 19 % |
durumbúza dara | |
Tojás | 25 % |
víz | |
Fagyasztott szárított spenót | |
Besamel | 8 % |
Friss pasztőrözött teljes tej | |
Vaj | |
Kukoricakeményítő | |
lágy búzaliszt | |
Só | |
citrus rost | |
Sűrítőanyag | |
Szentjánoskenyérliszt | |
Szerecsendió | |
Arrabbiata szósz | |
paradicsomszósz | |
Extra szűz olívaolaj | |
Fokhagyma | |
Kukoricakeményítő | |
Só | |
chili paprika | |
Sűrítőanyag | |
Szentjánoskenyérliszt | |
Citrusszál | |
Bazsalikom | |
POD Parmigiano Reggiano sajt | 2 % |
Tej | |
Só | |
oltóanyag | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 664 kJ/159 kCal |
Zsír | 8.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 5.8 g |
Szénhidrát | 12 g |
amelyből cukor | 1.7 g |
Fehérje | 6 g |
Só | 0.95 g |
Élelmi rost | 5 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Hal |
Földimogyoró |
Szójabab |
Diófélék |
Zeller |
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |
Puhatestűek |