FJORU

FJORU ASC Farkassügér egész (branzino)

kb. 300 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 2 NAPIG

Prémium minőség

kb

 1 760 Ft 5 890 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Horvátország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

FJORU ASC Farkassügér egész (branziono)

Friss, előhűtött egész hal védőgázas csomagolásban. 

Mitől ASC egy termék?
Ez a termék olyan akvakultúrából származik, amely az ASC felelősségteljes tenyésztésre vonatkozó normái szerinti, független tanúsítvánnyal rendelkezik. www.asc-aqua.org

A Branzino könnyű és pelyhes, enyhén édes ízű hal. Képes az összetevőkkel remekül összhangban állni, függetlenül attól, hogy délkelet-ázsiai összetevőkkel, például citromfűvel és chilivel, vagy egy klasszikus mediterrán édesköménnyel és paradicsommal egészíti ki.

Bemutatjuk a város legjobb fenntartható halpiacát – a Kifli új saját márkáját - a Fjorut! Célunk nemcsak a hal - mint egészséges fehérjeforrás - népszerűsítése, hanem a halászat fenntarthatóságának elősegítése is, hiszen az ökológiai tudatosság köztudottan a szívügyünk. Meglátod, a Fjoru egyszerűen a kedvenc halpiacod lesz!

Az előállítás módja

Horvátország akvakultúrában tenyésztett.

Elkészítési javaslat

Próbálja ki ezt a finom receptet farkassügérre franciásan:

A gerslit 4-5 órán át hideg vízbe áztatjuk, majd sós vízben kb, 40 perc alatt megfőzzük. A megtisztított halfilék bőrös felét picit bevagdossuk, majd mindkét oldalukról megsózzuk és citromlével finoman lecsepegtetjük; félretesszük. Az édeskömény szárrészét kicsit visszavágjuk, a torzsrészét kivágjuk, a többit pedig kedvünkre daraboljuk. Egy nagy serpenyőben olívaolaj és vaj keverékén 5-10 percig pirítjuk a feldarabolt édesköményt, majd megsózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fagyos borsót, felöntjük a borral, 1-2 citromkarikával és babérlevéllel ízesítve puhára pároljuk; közben szükség szerint vizet adhatunk hozzá, de úgy, hogy mire elkészül, megpuhul, csak minimális leve maradjon. A halfilékről papírtörlővel segítségével leitatgatjuk a felesleges nedvességet, megborsozzuk és először a bőrös felükkel lefelé, aztán megfordítva, forró olívaolajon pár perc alatt szépen megsütjük. Tálalás előtt a forró zöldborsós raguba belekeverjük a gerslit, majd a tűzről levéve, 1-2 kanálnyi vajat keverünk bele. Tálaláskor reszelt citromhéjjal koronázhatjuk.

Felhasználási információ

Csak alapos hőkezelés után fogyasztható, a csomagolás felbontása után azonnal fel kell használni. 

Termelői információ

A Fjord Bohemia s.r.o. több mint 15 éve foglalkozik különböző friss halak és a tenger gyümölcsei feldolgozásával. Nagy halfeldolgozó cégként az üzem jól felszerelt filéző és csomagoló gépekkel. Emellett nagy hangsúlyt fektet a fenntartható halászat segítésére, ezért különböző tanúsítványokkal rendelkezik, mint ASC, MSC, és BIO.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

0 ° C és + 4 ° C közötti hőmérsékleten

Forgalmazó

Fjord Bohemia s.r.o
19600 Prága 9, Csehország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

farkassügér

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.