SanLucar

SanLucar Málna & Áfonya mix, csomagolt

170 g

FRISSESSÉGI GARANCIA

2 639 Ft 15 524 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Spanyolország, Marokkó, Portugália, Peru,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Málna és áfonya bogyós mix

Az apró gyümölcs tápanyagban igen gazdag. Az áfonya egy igazi szuperétel: lassítja az öregedést, erősíti az immunrendszert, ráadásul zsírbontóként is működik. Rendkívül ízletes és egészséges gyümölcs, mely hatalmas tápértékkel bír.

*A kép illusztráció.

Érdekessége

Egy maréknyi málnában megtalálható nagyjából 25 mg C-vitamin valamint sok B1,B2 és A vitamin is. Gazdag antioxidánsokban, és növényi rostokat is tartalmaz így fogyasszunk belőle minnél többet.

Az áfonya Észak-Amerikában őshonos cserje, melynek hamvas termése feketés-kék színű. (Magyarországon is fellelhető: Vas megyében és Sopron környéki erdőkben.) Sok vasat, A, D, és C vitamint, csersavat tartalmaz, termését és levelét széleskörűen alkalmazza a népi gyógyászat.

Felhasználás

Számtalan módon felhasználható a konyhában: süteményekhez, zselék készítéséhez, gyümölcslevesekhez, de csinálhatunk málnaszörpöt, dzsemet, sőt készülhet belőle mártás, húsok mellé.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen 5-10 °C között tárolandó. Közvetlen napfénytől védje.

Forgalmazó

Import-Trade Hungary Kft.
Kisbér, Széchenyi u.55.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.