Wooden Spoon

Wooden Spoon Bio Naptej és testápoló SPF 30

100 ml
Jelenleg nem elérhető
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Bulgária,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Wooden Spoon 30-as faktorszámú bio naptej és testápoló nagyszerű választás az egész család számára, hiszen biztonságos és hatékony védelmet nyújt a napozáshoz, ellenőrzött organikus vajakkal, természetes E-vitaminnal és nem-nano cink-oxiddal. Nem tartalmaz kémiai fényszűrő anyagokat, szintetikus összetevőket, allergéneket, sem tartósítószereket. Egyetlen aktív összetevője a nem-nano cink-oxid, egy biztonságos ásványi anyag, amely befedi a bőrt és visszaveri az UVA és UVB sugarakat. Felnőttek és gyermekek számára is ajánljuk a használatát.

A Wooden Spoon Bio naptej: - biztonságos, hipoallergén összetételű, gyengéd és tápláló vajakkal készül a babák bőre számára, - vízálló tulajdonsága a család aktív tagjai számára is kifejezetten előnyös, akik nehezen maradnak kint a vízparton, - táplál és megelőzi a bőr kiszáradását az anyukák nagy örömére, - erős és hatékony védelmet nyújt az extrém kalandok kedvelői számára, - nem tartalmaznak allergéneket, irritáló összetevőket, kőolaj-származékokat, kérdéses megítélésű vagy potenciálisan káros anyagokat. A naptejben használt vajak vitaminban, polifenolokban és antioxidánsokban gazdagok, táplálják és hidratálják a bőrt, megóvják a kiszáradástól. A termék 100%-ban természetes, 77%-ban organikus összetevőket tartalmaz!

Használat

Gyengéden vidd fel és kend el az egész testen és az arcon.

A márkáról

A Wooden Spoon kozmetikumok és összetevőik nem csupán bio minősítésűek (Soil Association), hanem hosszú évek során gondosan válogatott és tesztelt alapanyagok, amelyek kiemelkedő minőségére büszke a Wooden Spoon.

Minden egyes termék organikus olajokat, vajakat, méhviaszt és növényi kivonatokat tartalmaz, mentesek a szilikonoktól, színező-, szintetikus és tartósítószerektől, valamint a PEG-ektől és GMO-mentesek.

A Wooden Spoon a lehető legtisztább bőrápolás és a környezettudatos gyártás iránti elkötelezettségének elismeréseként kiemelt márkaként helyet kapott a Harry herceg, Meghan Markle és kisfiuk, Archie közös életét bemutató „Baby Sussex” kiadványban.

A Wooden Spoon organikus kozmetikumok tisztaságukkal, megbízhatóságukkal, kiváló minőségükkel, hitelességükkel és környezettudatosságukkal tökéletes választást jelentenek az egész család számára!

Tárolás

10-24°C között, száraz hűvös helyen tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Szembe ne kerüljön! Gyermekek elől tartsuk távol! Bármelyik összetevőre való allergia esetén mellőzzük a használatát!

Forgalmazó

NKN-ÖKOtrade Kft.
2094 Nagykovácsi, Kaszáló utca 19/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Sunflower (Helianthus Annus) Seed Oil
Zinc Oxide 20% (Non-Nano)
theobroma cacao seed butter
BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER
Cocos nucifera (Coconut) oil
Cera alba (Beeswax)
Tocopherol (Vitamin E)

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g