Bestillo

Bestillo Gönci Barack Pálinka 40%

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
19 899 Ft 28 427 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Teljes mértékben Gönci kajsziból készült eredetvédett pálinka. Készítéséhez gondosan válogatva a legszebb, legoptimálisabb érettségben lévő gyümölcsöket használták. Friss, légies, mégis rendkívül összetett. Finom citrusok és üde, virágos illatok. Hízelgően ropogós, gyümölcsös ízek, elegáns csonthéjas karakterrel. Intenzív, a lecsengésben hosszantartó ízélmény.

Termékinformációk

  • Alkoholtartalom: 40%.
  • Önmagában vagy ételek mellé ajánlatos fogyasztani.

Termelői információ

“Ötvözni a tradíciókat és a legmodernebb technikákat. Hinni az állandó értékekben és elég magabiztosnak lenni ahhoz, hogy ezt másoknak is megmutathassuk: ez a munkánk és ez az életünk."

Adott egy varázslatos fekvésű és nevű falu a Zemplén kapujában, ahol gyermekként a göncibarack-ültetvények fái között töltöttük a nyarakat. Később a tudásvágy és kíváncsiság szétszórt minket: nagyvárosba, egyetemekre, tapasztalatot szerezni a világ másik felére. Volt, aki meg sem állt Új-Zélandig, hogy fiatal felnőttként újra találkozva visszahozzuk Boldogkőváraljára friss tudásunkat és hitünket. Így született a BESTILLO. Mindig a legjobbat akarva, vegyítve a helyi, ősi hagyományokat a lendületes, fiatalos energiákkal. A BESTILLO számunkra sokkal többet jelent egy pálinkafőzdénél: benne van mindaz, amit közösen vallunk az életről. Szólhatnánk a tiszta gyümölcsről, a pontos technológiáról, de mindezek csak következményei a meggyőződésünknek: az idő túl értékes ahhoz, hogy közepes dolgokra pazaroljuk.

Tárolás

7-15°C fok között javasolt tárolni.

Forgalmazó

Budapest Bortársaság Kft.
1112 Budapest,
Kőérberki út 36.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Gyümölcspálinka

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g