Hoshizaki

Artificer Hoshizaki jégkocka

2,5 kg
999 Ft 400 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ha az italok közül mindig a legjobbat választod, miért ne tennél így a poharadba kerülő jéggel is?

 

Legyen szó a kedvenc italodról, vagy csak egy pohár vízről, élvezd az italfogyasztás minden pillanatát.

Szabályos és kristálytiszta jégkockák, bármely alkalomra, házhoz szállítva.

Néhány javaslat a tökéletes használathoz:

  • Ez a méretű jégkocka minden pohárhoz használható, egy italhoz érdemes több jégkockát használni, akár az egész poharat feltölteni jéggel.
  • Ital behűtésére is alkalmas, hiszen ez a legstílusosabb módja egy pezsgő, vagy bármi egyéb palack lehűtésének. Önts az üveg köré a lehető legtöbb jeget, adj hozzá egy kis hideg vizet, és 20-30 perc múlva már el is érhető a kívánt hőmérséklet.
  • A fagyasztóból kivéve használat előtt finoman ütögesse a zacskó tartalmát egy tiszta felülethez, vagy ha kéznél van, egy sodrófával üss rá a zacskóra óvatosan. A mélyhűtőben előfordulhat, hogy összefagynak a darabok, így könnyedén szét lehet választani ezeket. 

A kézműves jég sztori:

Családi vállalkozásuk 2018-ban kezdődött egy hirtelen ötlettel, még egyetemista korukban. Szakdolgozati témából lett nagyon hamar az életük része és szenvedélyük a jégkészítés. Kezdetben Budapest kiemelkedő bárjai, éttermei és szállodái számára indították vállalkozásukat, de 2021-től már mindenki számára szeretnék elérhetővé tenni termékeiket. Meggyőződésük, hogy minden pillanat megérdemli a kiemelkedő minőséget nemcsak italból, de a hozzá tartozó jégből is. A technológiának köszönhetően a tökéletes hőmérséklet elérése mellett az olvadás mértéke minimálisra csökkenthető.

A technológia

A kiinduló pont egy 150kg-os kristálytiszta jégtömb, amelyet többszörösen tisztított ivóvízből, irányított fagyasztással készítenek, kiszorítva belőle minden szennyeződést. A tömböt ezután saját kezűleg dolgozzák fel és vágják különböző méretű szabályos kockákra, hasábokra, gömbre.

Tárolás

-18°C alatti hőmérsékleten. Olvadás után visszafagyasztani nem ajánlott!

Forgalmazó

Artificer Hungary Jéggyártó és Kereskedelmi Kft.

H-1117 Budapest, Fehérvári út 38/A 3.em 4.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz