SeaFood Prémium (Paperskin)

Paperskin VÖRÖS TONHALFILÉ alpesi fűszervajjal

kb 180 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG

kb

 2 172 Ft 11 790 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

800+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: EU-n kívül,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Paperskin VÖRÖS TONHALFILÉ alpesi fűszervajjal

Csendes óceáni vörös tonhal.

A vörös tonhal egy népszerű és keresett halfaj, amelyet általában a trópusi és szubtrópusi vizekben találnak. A vörös tonhal húsa rendkívül ízletes és tápláló, magas fehérjetartalommal és omega-3 zsírsavakkal. A tonhalfilé általában sütve vagy grillezve készül, és a friss ízének megőrzése érdekében gyakran csak minimális fűszerezésre van szükség.

A vörös tonhalfilé alpesi fűszervajjal általában friss zöldségekkel vagy salátával tálalják, és néha kísérőként rizst vagy más körettel is felszolgálják. A tonhal és az alpesi fűszervaj ízének harmonikus kombinációja garantálja az étel élvezetes és emlékezetes élményét.

Miért a paperskin csomagolást válaszd?

A Paperskin csomagolás egy Magyarországon újszerű, eddig még nem használt környezetkímélő csomagolás technológia.

A vonzó megjelenésén felül, a legfőbb előnye, hogy legalább 70 százalékkal kevesebb műanyag felhasználás a műanyag tálcás technológiához képest.

Tökéletes vákuumcsomagolás, amely bizonyítottan hosszabb eltarthatóságot garantál a terméknek.

Termelői információ

A SeaFood Hungary Kft. évek óta a tengeri hal forgalmazás és a tengeri hal népszerűsítés kiemelkedő hazai szereplője. Szerepét és fontosságát mi sem mutatja jobban, minthogy Európa legjelentősebb tengeri hal tenyésztői Norvégiától Spanyolországig a SeaFood Hungary-t választották termékeik forgalmazójának. A Budaörsön található feldolgozó üzembe hetente két alkalommal érkezik friss áru három irányból is, így garantált a frissesség minden termékük esetében. Fejlett feldolgozási és csomagolási technikánknak köszönhetően termékeik hosszan frissek maradnak és teljesen konyhakészek.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

Hűtve tárolandó!

A termék fagyasztásra nem alkalmas!
Defrosztált termék.

Forgalmazó

SeaFood Hungary Kft.
2040 Budaörs, Károly Király utca 145.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

tonhal
Fűszervaj

Allergének

Hal
Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.